Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jul 2019

Call of Duty: Modern Warfare maakt gebruik van killstreaks (en dit zijn de eerste drie)

De Call of Duty-reeks is sinds het vierde deel een internationaal succes. Natuurlijk zijn er games geweest in de serie die een tikkie minder waren, maar de multiplayer waar je lekker kunt gaan knallen is altijd goed. Deze week wordt in Los Angeles de multiplayer uit de doeken gedaan. Daar zijn we zelf ook bij en gaan we met de game aan de slag, om vervolgens onze bevindingen te delen. Voordat het echter zover is, heeft ontwikkelaar Infinity Ward laten weten dat de killstreaks aanwezig zijn in Call of Duty: Modern Warfare.

Killstreaks in Call of Duty: Modern Warfare

Deze lijken de Scorestreaks te vervangen uit het laatste deel. Dat betekent dat je dus geen bonussen meer opbouwt door in Domination een vlag te gaan veroveren en de killstreaks moeten er voor zorgen dat spelers agressiever te werk gaan. Deze speciale beloningen krijg je wanneer je een aantal kills achter elkaar maakt. Dat zorgt er voor dat je nog meer in de game komt te zitten. Je wilt immers goed presteren en op die manier hoog in de ranking komen te staan. Wanneer je dan zoiets als een airstrike verdient om een paar extra kills te maken, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.

In de tweet zien we drie beloningen. Ten eerste hebben we Juggernaught armor, die we ook kennen uit Call of Duty: Modern Warfare 3. Daarnaast komt er een Assault Vehicle die waarschijnlijk als een soort van robot bestuurd kan worden. En is er een Airstrike met fosfor, waardoor de vijanden op de grond verbranden. Op 1 augustus wordt de volledige multiplayer uit de doeken gedaan en kun je er hier meer over de Killstreaks in Call of Duty: Modern Warfare lezen. De game zelf komt op 25 oktober uit. Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare maakt gebruik van killstreaks (en dit zijn de eerste drie)
Sluiten