Gehackte kinderauto heeft een topsnelheid van 64 kilometer per uur

Echt goed kinderspeelgoed blijft leuk, ook als je volwassen bent. Stiekem duik je nog steeds het liefst in een bak vol met LEGO. Ook is een Nerf-gevecht nooit verkeerd. Je weet wel, die kleurrijke plastic speelgoedgeweren waarmee je pijltjes af kunt vuren. Ondertussen zijn het halve robots geworden. Vooral wanneer je hobbyisten aan de slag laat gaan, bijvoorbeeld met een kinderauto.

Kinderauto hacken

Deze dude bouwde onlangs een volledig werkende minigun. Nerf kan er zelf ook wat van. Later dit jaar komt een speelgoedgeweer uit dat je nooit hoeft te herladen. Zo kun je de hele tijd dat ene vervelende neefje blijven bekogelen. Ook op LEGO-vlak weten handige fans indruk te maken. Je fantasie is immers de enige begrenzing. Check bijvoorbeeld deze op afstand bestuurbare hot-rod.

Big Bobby Car video

Over auto’s gesproken: we hebben allemaal als kind op een plastic wagen rondgereden. Tegenwoordig kun je zelfs gemotoriseerde exemplaren kopen, zoals deze van Jurassic Park. Erg tof, maar voor de volwassen durfals onder ons nog steeds veel te veilig. De meeste kinderwagentjes hebben een topsnelheid van acht kilometer per uur.

Dat gold ook voor de BIG Bobby Car. De handige Harry’s van YouTube’s The Real Life Guys brachten daar verandering in. Ze gaven het kleine autootje een indrukwekkende upgrade. Een stevige elektrische motor maakt de Bobby Car opeens iets minder kinderachtig. Het resultaat? Binnen drie seconden van nul naar 64 kilometer per uur. Niet verkeerd!

Om dat mogelijk te maken moesten er wel wat aanpassingen gedaan worden. Zo moesten de creatievelingen er een stuur opzetten, en de wielen vervangen. Anders bleef er namelijk niet veel meer van het originele product over. Hetzelfde geldt overigens voor de bestuurder. De conclusie moge duidelijk zijn: geniet van de video, maar don’t try this at home. Check ook de vijf tofste Nerf guns die je in Nederland kunt aanschaffen.

Reageer op artikel:
Gehackte kinderauto heeft een topsnelheid van 64 kilometer per uur
Sluiten