Nieuwe Netflix Original: krijgen kinderen het aan de stok met aliens?

Netflix heeft onlangs een eerste trailer gedeeld voor een nieuwe sci-fi actiethriller genaamd Rim of The World. Hierin zien we een groep kinderen die het tijdens hun zomerkamp met aliens aan de stok krijgen.

Binnenkort op Netflix: Rim of The World

Het is goed om te zien dat Netflix blijft investeren in haar filmaanbod. Waar we vorige week konden huiveren bij de Ted Bundy film Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile verschijnt er binnenkort een leuke sciencefictionfilm op de populaire streamingdienst.

Het gaat hier om Rim of The World, waarin 4 tieners tijdens een zomerkamp met aliens worden geconfronteerd. Dit klinkt misschien vergezocht, maar de trailer zag er wat ons betreft in ieder geval erg vermakelijk uit:

Het lijkt een film die zichzelf niet al te serieus neemt en ook wat minder braaf is dan de gemiddelde kinderfilm. Alhoewel het waarschijnlijk geen Oscar-waardige titel zal worden lijkt het entertainmentgehalte in ieder geval lekker hoog te liggen.

Rim of the World heeft rollen voor Jack Gore, Miya Cech, Alessio Scalzotto, Benjamin Flores Jr. en Andrew Bachelor. De kans is klein dat die namen je wat zeggen, maar een paar van hen waren al eerder in grote films te zien. Je kunt de film vanaf 24 mei op Netflix bekijken.

Wandering Earth

Ben jij fan van sciencefiction maar zie je liever een wat serieuzere film? Dan raden we aan om Wandering Earth te bekijken. Het betreft hier een episch sci-fi project uit China dat volgens recensenten een waar visueel spektakel is.

The Wandering Earth Netflix China

In tegenstelling tot bij Rim of The World is Wandering Earth al online verschenen en sinds 30 april te bekijken. Deze film is dan misschien van origine Chinees gesproken, maar is ook in andere talen beschikbaar. Mocht jij na deze titel nog meer willen dan kun je jezelf altijd nog vermaken met deze 8 sci-fi series.

Reageer op artikel:
Nieuwe Netflix Original: krijgen kinderen het aan de stok met aliens?
Sluiten