Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 19 apr 2018

Perfect speelgoed: Laat je kinderen rondrijden in klassieke Volkswagen bus

Het is een absolute klassieker: de Volkswagen bus, die we ook kennen als de Volkswagen T1 Camper. De klassieke wagen kwam in de jaren vijftig op de markt, maar werd met name in de jaren zeventig populair. het werd toen gezien als de ultieme hippiebus. Spring er in, rijd ergens naar toe, blijf daar een dag en slaap in je bus. Vandaag de dag zijn het nog altijd populaire wagens voor de verzamelaar. Mocht je kinderen hebben, dan kun je hen nu op de juiste manier opvoeden door ze een speelgoed Volkswagen bus cadeau te doen.

De Volkswagen bus als speelgoed

Eerlijk is eerlijk, het is zeker geen goedkoop speelgoed. In de Verenigde Staten kun je een tweezitter aanschaffen voor zo’n 300 euro, terwijl we in Nederland een versie hebben met één stoeltje. Die kost je dan al zo’n 279 euro.

Maar dan win je wel gelijk de prijs voor beste vader ooit en er is niemand die je die ooit nog gaat afpakken. Bovendien is het een ultiem chantagemiddel wanneer je kleine monster niet doet wat jij zegt.

De tweezitter uit dit voorbeeld werkt op een 12V-batterij die je kunt opladen, waarna je kinderen een tijdje rond kunnen rijden. Daarnaast is de Volkswagen bus van alle gemakken voorzien.

Zo kun je zien hoe lang de batterij nog mee gaat via het display scherm en is de wagen voorzien van een USB-ingang. Daar kun je dan een USB met muziek op zetten, waarna je kroost op gangster rap de buurt onveilig maakt. #lifegoals

Volkswagen bus

Met lampen aan de voor en achterkant kan je kleine in het donker ook meegaan met de hond uitlaten, kan hij zowel voor als achteruit rijden, heeft hij deuren die je open en dicht kunt doen en is het simpelweg gewoon een toffe wagen. Het duurt nog even voor Sinterklaas, maar hou hem zeker in je achterhoofd. Of ga gewoon klassiek voor LEGO.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Perfect speelgoed: Laat je kinderen rondrijden in klassieke Volkswagen bus
Sluiten