Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 2 feb 2018

Kingdom Come Deliverance ziet er waanzinnig uit in nieuwe trailer

Kingdom Come Deliverance is een van de grotere titels dit eerste kwartaal. Het is een game die een aantal jaar geleden via een Kickstarter-campagne werd gelanceerd. Toen werd er ruim één miljoen pond opgehaald, waarna de game in volle productie ging. Op 13 februari, ruim 4 jaar na de onthulling, gaat hij echt uitkomen. Omdat het zo dichtbij is, hebben we een nieuwe story trailer die we graag met jullie delen.

Kingdom Come Deliverance Trailer

Daarin neemt de game je mee naar het Midden-Europa tijdens de Middeleeuwen. Jij kruipt daarbij in de huid van Henry, een zoon van een smid. Je leid een normaal en rustig leven, totdat op een dag de troepen van Koning Sigismund langskomen en het dorp in de fik zetten. Daarbij komen veel mensen om het leven, waaronder zijn ouders. En wat doe je op dat moment? Wraak nemen! De onderstaande trailer licht een aantal momenten uit het verhaal uit, en geeft je een redelijk beeld van wat je te wachten staat.

Onlangs schreven we in de serie de Topgames van 2018 nog een uitgebreid artikel over Kingdom Come Deliverance. Daar schreven we het volgende over de game:

Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come Deliverance is een open wereld game, waar je een groot avontuur kunt beleven. Het is een titel waar je kunt gaan en staan waar je wilt en verschillende quests kunt aangaan. Daarbij moet je als speler goed nadenken hoe je wilt spelen en hoe je in conversaties omgaat met verschillende personages.

Tijdens dat avontuur krijg je uiteraard ook te maken met verschillende vijanden die je in gevechten kunt verslaan. Daarbij kun je gebruik maken van verschillende wapens. Denk daarbij aan zwaarden, messen, pijl en boog en ga zo maar door. Ook kun je veel verschillende gear gebruiken om je beter te wapenen tegen verschillende aanvallen. Tevens kun je plaats nemen op de rug van een paard om zo afstanden af te leggen. De ontwikkelaar belooft ook zo nu en dan de speler te plaatsen in enorme veldslagen.

Kingdom Come Deliverande komt dus op 13 februari en verschijnt dan op de Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Kingdom Come Deliverance ziet er waanzinnig uit in nieuwe trailer
Sluiten