Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 27 dec 2016

Voor de horrorliefhebbers: speel dit bordspel niet vlak voor het slapen gaan

Het is een kunst om een angstaanjagende horrorfilm of -serie te maken. Een ander alternatief is uiteraard een eng boek. Maar een bordspel creëren dat je de stuipen op het lijf jaagt, dat is écht een prestatie.

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

Het lukte het bordspel ‘Kingdom Death: Monster’ eerder al en de makers zijn nu terug met ‘Kingdom Death: Monster 1.5’.

Kingdom Death: Monster 1.5 gaat niet om gezelligheid

Yes! Wij zijn altijd blij als er een vervolg komt van een tof spel. Kingdom Death: Monster is al tijden uitverkocht. De makers vonden het tijd voor een update. Het doel van het bordspel is om als speler te overleven in een nachtmerrie, strijdend tegen de gruwelijke beesten die leven in dit horrorverhaal.

Het zijn niet enkel de goede verhaallijnen die het bordspel zo sieren. Zo zijn de Warhammer-achtige pionnen die elk met een ontzettend oog voor detail gemaakt een genot voor het oog. Een visueel plaatje is het bordspel dus ook.

Dikke domper

De game-update is enkel te gebruiken als je al een Kingdom Death: Monster (ter waarde van 382,50 euro) in huis hebt. De prijzen liggen hoog en de spellen zijn zeldzaam, maar zodra je ziet wat voor een kunstwerk ze zijn, begrijp je de vraagprijs direct. Klik hier om de update vanaf een kleine zestig euro zonder verzendkosten op de kop te tikken!

Instert coin to begin

Reageer op artikel:
Voor de horrorliefhebbers: speel dit bordspel niet vlak voor het slapen gaan
Sluiten