Jelle van Es
Jelle van Es Tech 18 jul 2017
Leestijd: 1 minuut

Kingdom Hearts 3 laat je losgaan in de wereld van Toy Story

Zo’n vijftien jaar geleden besloten Disney en de Japanse uitgever Square Enix de handen ineen te slaan en beide werelden samen te brengen. Het resultaat was Kingdom Hearts, waarin jij samen met Donald Duck en Goofy op avontuur ging. Inmiddels is het een grote reeks, waarbij fans halsreikend uitkijken naar Kingdom Hearts 3.

Kingdom Hearts 3

Afgelopen weekend hield Disney zijn D23 Expo, waarbij het heel wat toffe nieuwe dingen liet zien. Voor gamers was het absolute hoogtepunt nieuwe beelden van Kingdom Hearts 3, waarin duidelijk werd dat de game je onder andere mee zou nemen naar de wereld van Toy Story. De onderstaande trailer is in het Japans, maar met de Engelse ondertiteling is het goed te begrijpen.

Ook is duidelijk geworden dat de game volgend jaar eindelijk uit moet komen. Tot die tijd zou je je nog kunnen vermaken met het grote Kingdom Hearts compilatiepakket. PlayStation 4-gamers kunnen met die game Kingdom Hearts 1 en 2 herbeleven, maar ook een aantal zij-avonturen ontdekken. Een mooi zoethoudertje voordat Kingdom Hearts 3 daadwerkelijk in de winkel ligt. Kingdom Hearts 3 verschijnt naast de PlayStation 4 overigens ook op de Xbox One.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kingdom Hearts 3 laat je losgaan in de wereld van Toy Story
Sluiten