De eerste Kingdom Hearts III-dlc komt in januari uit

Begin 2019 werd goed afgetrapt met de release van Kingdom Hearts III. Zo’n veertien jaar nadat het tweede deel op de PlayStation 2 verscheen kon je nieuwe avonturen beleven. Mocht je echter meer willen, dan kun je begin volgend jaar met de uitbreiding van de game.

Het gaat om Kingdom Hearts III ReMIND, welke op 23 januari verschijnt op de PlayStation 4. Speel je de game op de Xbox One? Dan moet je nog even iets langer wachten. Daar komt de game namelijk pas op 25 februari uit. Dat zal wel iets te maken hebben met een exclusieve deal met Sony.

Kingdom Hearts III ReMIND

De ontwikkelaar beschrijft Kingdom Hearts III ReMIND als het andere verhaal dat aan het einde van de topgame van dit jaar speelt. Op die manier lijkt het dus een uitbreiding te zijn die net verder gaat na het avontuur, maar in plaats daarvan een alternatief verhaal verteld. De trailer van de uitbreiding kun je hieronder bekijken.

Als ik af ga op de trailer, is het wel weer een gevalletje Kingdom Hearts. Dat betekent dat het een verhaal biedt waar niet al te veel aan is vast te knopen en vooral meer vraagtekens dan antwoorden oproept. De ontwikkelaar beschrijft de uitbreiding als volgt:

‘ReMIND—the other tale that unfolded during the climax of Kingdom Hearts III. Determined to rescue Kairi, Sora travels to the Keyblade Graveyard a short time before the final battle was to take place. Lacking a corporeal form, he traces the hearts of the seven guardians of light. Through experiencing their personal battles firsthand, Sora is about to discover truths that he has never before imagined.’

Ondanks het onbegrijpelijke verhaal, is Kingdom Hearts III een titel waar ik goede herinneringen aan heb. IK heb hem dan ook meegenomen in onze Want Gaming Awards-serie, welke je hier uitgebreid kunt lezen.

Reageer op artikel:
De eerste Kingdom Hearts III-dlc komt in januari uit
Sluiten