Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 sep 2018

Kingdom Hearts III krijgt straks een Big Hero 6-wereld

Dit najaar kent een groot aantal toffe games. Denk maar aan Call of Duty Black Ops 4, Red Dead Redemption en Battlefield V. Als we echter kijken wat er daarna komt, dan ligt er ook heel wat moois in het verschiet. 2019 wordt in de eerste maand al afgetrapt met Kingdom Hearts III, een game waar we al heel lang naar uitkijken. Vandaag hebben we twee nieuwtjes voor de prijs van één.

Kingdom Hearts III krijgt een Big Hero 6-wereld

Eerder werd al bekend dat je in Kingdom Hearts III Disney-werelden van Monsters en Co en Toy Story kan bezoeken, naast een aantal werelden die we in andere games ook al zagen. Nu is daar een nieuwe wereld bijgekomen op basis van de film Big Hero 6. In die wereld kom je terecht in San Fransokyo, zoals we de stad uit de film kennen. In de nieuwe trailer staat de Golden Gate Bridge centraal en zien we naast Baymax ook Hiro en de andere leden van de Big Hero 6. De trailer is hieronder te bekijken.

Kingdom Hearts III op 29 januari uit en verschijnt dan op zowel de Kingdom Hearts IIIPlayStation 4 als de Xbox One. Mocht je in het bezit zijn van een PlayStation 4 en heb je daarbij een VR-bril, dan hebben we nog een tweede nieuwtje.

Kingdom Hearts III

Square Enix komt namelijk met een Kingdom Hearts PlayStation VR Experience. Het gaat om een gratis ervaring voor de PlayStation VR, waarbij je verschillende hoogtepunten uit de Kingdom Hearts-serie met VR van dichtbij kunt beleven. Hieronder alvast een trailer van deze toevoeging.

Verwacht overigens niet dat je er straks uren mee bezig bent. Er wordt gesproken over een 10 minuten durende interactieve video waarbij je een mix krijgt tussen beelden en muziek uit het Kingdom Hearts-universum. Daarnaast wordt er wel gesproken dat je content vrij kunt spelen door de virtual experience te spelen. Wat dat precies inhoudt, dat is niet bekend. Ook weten we nog niet wanneer de Kingdom Hearts PlayStation VR Experience uitkomt.

Wil je meer lezen over gaming? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Kingdom Hearts III krijgt straks een Big Hero 6-wereld
Sluiten