Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 feb 2018

Kingdom Hearts III neemt je mee naar de wereld van Monsters Inc

De eerste Kingdom Hearts-games waren absolute topgames. Daarnaast heeft de serie vele, vele spinoffs gekregen, waardoor het qua verhaal zo goed als onbegrijpelijk is geworden. Dat neemt niet weg dat we enorm uitkijken naar Kingdom Hearts III. De game moet dit jaar nog uitkomen en vandaag hebben we een gloednieuwe trailer.

Kingdom Hearts III neemt je mee naar Monsters Inc

Zoals elk ander deel in de serie, komen in Kingdom Hearts III ook weer de werelden van Disney en ontwikkelaar Square Enix samen. Kingdom Hearts III is een actie-RPG, waarbij de speler samen met Donald, Goofy en Sora op avontuur gaat en onderweg te maken krijgt met verschillende Nobodies. Deze vijanden moeten in snelle gevechten verslagen worden, waarbij je naast fysieke aanvallen ook gebruik kunt maken van magische aanvallen. En dat alles in verschillende werelden die gebaseerd zijn op Disney-werelden. Daarbij wisten we al dat Kingdom Hearts III je onder andere meeneemt naar de wereld van Toy Story, maar nu is ook de wereld van Monsters Inc bevestigd. Bekijk het in de onderstaande trailer.

Andere werelden die we in de trailer zien, zijn die van Alince in Wonderland en Rapunzel. Ook zien we de Ariel, de Kleine Zeemeermin in de trailer voorbij komen, die je waarschijnlijk als Summon bijstaat in de strijd. Ondanks dat de trailer in het Japans is, verwacht de ontwikkelaar dat we de game dit jaar inclusief Engelse stemmen gaan krijgen.

Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III
Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III verschijnt zowel op de PlayStation 4 als de Xbox One. Voornamelijk de Xbox One-versie is daarbij opmerkelijk, aangezien de reeks tot nu toe exclusief op de PlayStation-platformen verscheen. Daar zijn ook alle diverse remasters op uitgebracht en is daarmee het enige platform waar je iets van het verhaal kunt begrijpen door de games te spelen. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Kingdom Hearts III neemt je mee naar de wereld van Monsters Inc
Sluiten