Kit Harington (Game of Thrones) gaat deze Marvel held spelen

Waar we eerder vandaag al het nieuwtje hadden dat Game of Thrones ster Kit Harington een rol in het Marvel Cinematic Universe zal gaan krijgen, weten we nu ook wie hij precies gaat spelen. Het is namelijk officieel bekendgemaakt dat de acteur achter Jon Snow in de rol van Black Knight gaat kruipen.

Kit Harington gaat Marvel personage Black Knight spelen

Het Marvel Cinematic Universe blijft maar uitbreiden. De meest recente aanwinst is niemand minder dan acteur Kit Harington, bij het grote publiek bekend vanwege zijn rol als Jon Snow in de populaire HBO fantasyreeks Game of Thrones.

Waar het in eerste instantie onbekend was welke held (of slechterik) hij nou precies zou gaan spelen weten we nu dat het gaat om Black Knight, een personage dat lezers van de comics misschien allang kennen.

Ondanks dat hier meerdere versies van zijn gaat het blijkbaar om Dane Whitman, wat in de comics de derde persoon is die de titel ‘Black Knight’ mocht dragen.

The Eternals

Het project waarin Kit Harington in te zien zal zijn is The Eternals, een film over het een gelijknamig superhelden team. De leden hiervan zullen vertolkt worden door Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Lia McHugh, en Dong-seok Ma.

In tegenstelling tot zijn oom (die eerder Black Knight was) staat Dane Whitman in de comics aan de goede kant, waardoor we vermoeden dat dit in de film ook zo zal zijn. Al denken we niet dat hij lid gaat zijn van The Eternals zelf, maar wie weet.

Naast Harington zijn ook Gemma Chan en Barry Keoghan aan The Eternals toegevoegd. De film zal op 6 november volgend jaar uitkomen. Meer recente nieuwtjes zie je in ons Marvel overzicht.

Reageer op artikel:
Kit Harington (Game of Thrones) gaat deze Marvel held spelen
Sluiten