Stefan Keerssemeeckers
Stefan Keerssemeeckers Home 24 jul 2017

Met deze futuristische picknicktafel ben je altijd voorbereid op mooi weer

In Nederland kan het zomaar de hele ochtend regenen, terwijl je een paar uur later buiten van de zon kunt genieten. Met deze futuristische picknicktafel ben je hoe dan ook altijd voorbereid.

Futuristische picknicktafel voor de zomer

Een picknick associeer je normaal gesproken met de natuur, of op z’n minst een park. Volgens de Spaanse studio Teratoma wordt de ‘urban picnic’ in de toekomst steeds populairder. Maar ja, een harde ondergrond als een plein zit toch minder relaxt dan een grasveldje. Daarom presenteert Teratoma dit toffe concept: de picknicktafel van de toekomst!

Futuristische picknicktafel

Het lijkt in eerste instantie meer op een astronautenpak, maar de rugzak is behoorlijk slim ontworpen. Hij klapt uit tot een tafeltje om aan te eten, en heeft verschillende USB-ports om devices op te laden. Stroom pakt hij met een klein zonnepaneeltje. De elektriciteit laadt smartphones op, maar voorziet ook de ingebouwde speakers van power!

Om je billen te sparen is de picknicktafel uitgerust met verschillende thermokussens. Lekker zacht én je kont heeft geen last van de koude grond!

Het zou natuurlijk nóg mooier zijn als je er ook eten in kon vervoeren, maar wellicht is een koelbox daar toch handiger voor. De rugzak moet natuurlijk niet te zwaar worden. Al met al een behoorlijk tof design.

Lijkt ons een tof middelpunt van een relaxte picknick! Nu het slechte nieuws: dit bijzondere tafeltje is helaas niet te koop. Voorlopig blijft het bij een fraai stukje design.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze futuristische picknicktafel ben je altijd voorbereid op mooi weer
Sluiten