Speel deze wereldberoemde klassieke games voor een prikkie op je smartphone of tablet

Super Mario Run werd vorig jaar met veel bombarie aangekondigd. En met succes: de app werd op de eerste dag vijf miljoen keer gedownload. Super Mario Run is echter niet de enige app van een wereldberoemde game die je kunt spelen op je smartphone:

Dit artikel is onderdeel van onze rubriek WANT to Play die wij samen met de TonTon Club zijn gestart.

[listicle]

Grand Theft Auto: San Andreas

Op een stormachtige herfstdag in 2004 maakte ‘GTA: San Andreas’ de wereld een beetje mooier. Zelfs als je het spel niet helemaal begreep, en gewetenloos prostituees en politieagenten overreed, was je fan.

De app van het spel kwam in 2014 uit. Het enige nadeel is dat er een prijskaartje van 6,99 euro aanhangt. Maar ja, dan heb je wel altijd de mogelijkheid om GTA: San Andreas te spelen. Downloaden voor iOS kan hier en Android hier. [/listicle]

[listicle]

FIFA Mobile

Zodra een jongeman lucht krijgt van het feit dat er een FIFA-spel in de buurt is, loopt hij zijn console achterna. Vervolgens doet de rest van de wereld er niet meer toe. Niet fijn voor vrouwen die wat ‘quality time‘ willen. Helaas voor die vrouwen en gelukkig voor de FIFA-fan is FIFA 17 nu ook te spelen op je smartphone.

Het allermooiste? Deze app is op zowel Android als iOS gratis te downloaden! Nadeel? Je hebt er een aantal dingen voor nodig: een EA-account, FIFA 17 en een FIFA Ultimate Team-club.[/listicle]

[listicle]

Assassin’s Creed Identity

Assassin’s Creed Identity was er al voor je smartphone voordat de actiefilm uitkwam. De graphics van deze game zijn prachtig en de half miljoen downloaders van het spel zijn over het algemeen dik tevreden.

Wat wel jammer is, is dat het laden lang duurt en je een internetverbinding nodig hebt. Het spel is hier te downloaden op iOS en Android en je legt er €4,99 voor neer. [/listicle]

Met deze toffe games voor je smartphone kun jij je vast en zeker vermaken. Op zoek naar nog meer? Dan zijn de beste iPhone-apps van 2016 en de beste Android-apps van 2016 vast iets voor jou. Ja, je downloadt niet vaak nieuwe apps meer, maar maakt vast en zeker een uitzondering voor deze toppers.

Reageer op artikel:
Speel deze wereldberoemde klassieke games voor een prikkie op je smartphone of tablet
Sluiten