De klassieke PlayStation is nu ook als lunchbox te scoren

De PlayStation is zonder twijfel één van de meest iconische spelcomputers die ooit op de markt is gebracht. Vorig jaar kreeg je de mogelijkheid om oude tijden te laten herleven met de PlayStation Classic. En dat is leuk. Maar het is misschien nog leuker om je bammetje te eten uit je PlayStation. Daarvoor moet je alleen wel een portie geluk hebben en naar Japan gaan om deze PlayStation lunchbox te scoren.

Win de PlayStation lunchbox

Want deze PlayStation lunchbox is voorlopig nog niet te koop. Je kunt hem winnen met zo’n grijphaak-spel in de Japanse arcadehallen. Daar staat elke arcadehal vol mee en Japanners gooien met veel plezier hun 100 Yen-muntjes in. De kans dat je wint is echter klein en meestal word je gewoon keihard bedrogen. Maar als je het wilt proberen, dan krijg je wel een prijs om je vingers bij af te likken. Zeker als je er een lekkere lunch in stopt. Op Social Media zijn er in elk geval al een paar gelukkige winnaars gespot.

Met name deze laatte tweet ziet er heerlijk uit en laat zien dat de PlayStation lunchtrommel perfect is voor je bento-box. Moet je wel ‘s avonds even wat moeite doen om een lekker gerecht klaar te maken, maar tijdens de lunch ben je dan wel de held van de kantine. Of de lunchbox ook ooit wordt verkocht en of hij daarna ook naar het Westen komt, dat is nog niet bekend. Hopelijk gaat dat wel gebeuren. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Dan hebben we hier een uitgebreide overzichtspagina, waarop je alle nieuwtjes, reviews, previews en meer vindt.

Reageer op artikel:
De klassieke PlayStation is nu ook als lunchbox te scoren
Sluiten