Ilona Braam
Ilona Braam Home 22 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Capitol One Bluetooth Speaker is mix tussen nostalgie en moderne technologie

Klipsch en Capitol Records hebben beide een iconische aanwezigheid in de muziekindustrie. Klipsch vervaardigt de producten die nodig zijn om hoge kwaliteit klanken voort te brengen en de platenmaatschappij Capitol Records verzorgt de daadwerkelijke muziek. Wat gebeurt er als je Klipsch en Capitol Records samen op een project loslaat? De goddelijke Klipsch Capitol One speaker.

Capitol One is een mix tussen nostalgie en high-tech

De twee bedrijven hebben de handen ineengeslagen om hun gezamenlijke aanwezigheid van meer dan zeven decennia in de muziekwereld te vieren. Het resultaat is een Bluetooth speaker, welke een mix is tussen nostalgie en high-tech. Capitol One is uitgevoerd in luxe materialen zoals een afwerking van echt hout en knoppen van gesponnen koper. Je kunt kiezen tussen de donkere Ebony uitvoering of de Blonde versie in lichtere kleuren. De akoustiek en klassieke design nalatenschap van Paul W. Klipsch wordt naadloos verweven met de laatste technologieën.

Heldere akoustische prestaties met een indrukwekkende bas

De Klipsch Capitol One speaker is een 2.1 stereo systeem met twee versterkers. Doordat er twee versterkers zijn kunnen er ook twee drivers aangestuurd worden. Het systeem is dan ook uitgerust met twee full range drivers van bijna zes centimeter. De woofer van ruim elf centimeter is door Klipsch onder handen genomen om heldere akoustische prestaties te leveren met een indrukwekkende bas. Voor een redelijk klein apparaat komt er toch een verrassend goed geluid uit.

Capitol One speaker

Acht uur luisterplezier zonder opladen

Verder ondersteunt de speaker Bluetooth 4.0, zodat je lekker al je muziek kunt streamen. Je hoeft echter niet perse te kiezen voor een draadloze verbinding, want het apparaat is ook uitgerust met een goede oude 3.5 audio poort. Als laatste komt de speaker met een batterij, welke goed is voor zo’n acht uur aan luisterplezier.

Capitol One

Waar de Capitol One er behoorlijk serieus uitziet bestaan er ook wat meer lollige speakers. Deze speaker is bijvoorbeeld perfect voor een gezellige karaoke-avond en laat je meteen ook de songteksten zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Capitol One Bluetooth Speaker is mix tussen nostalgie en moderne technologie
Sluiten