Jelle van Es
Jelle van Es Tech 13 feb 2018

Knal over het water in de Jet Capsule Mini Jet

Ben jij graag op het water, maar heb je geen ruimte voor een grote boot? Dan is wellicht de Jet Capsule Mini Jet iets voor jou. Het is een verdomd schattig klein bootje, waar je met vijf man tegelijkertijd op kan en dan heerlijk kunt rondvaren.

Mini Jet is schattig maar krachtig

Op de momenten dat het wat matig weer is, dan houd je het dak er op. Maar zodra het zonnetje schijnt, kun je lekker zonder dak rondvaren. Wat dat betreft doet de Mini Jet een beetje denken aan een cabrio. De boot is zo’n vijf meter lang en geeft je de mogelijkheid om op verschillende manieren te zitten, waardoor je er dus met vijf man op past.

Mini Jet

De Mini Jet komt in vier verschillende varianten. Je kunt er een petroleum motor met 315 pk opzetten, maar ook kiezen voor een diesel motor met 260 pk. Tevens is er een elektrische variant met 160 pk. Tot slot heb je nog een hybride motor van 80 pk.

Afhankelijk van welke motor je kiest, kun je maximale snelheden halen van 45, 35 en 25 knopen. Ideaal dus om over het water te stuiteren. Er zit alleen wel een prijskaartje aan. De goedkoopste versie gaat je namelijk al bijna 70.000 dollar kosten, dus wellicht is het verstandig om je suikeroom even lief aan te kijken. Wil je echter een iets grotere boot, dan kun je ook kiezen voor de gewone Jet Capsule. Deze kun je hieronder bekijken.

De gewone Jet Capsule heeft wat meer weg van een jacht en is dus ook een tikkeltje groter. Het is mogelijk om daarbij op het dak te liggen. Heb je de mogelijkheid om vier modellen op je boot mee te nemen, dan passen die daar allemaal op, maar wellicht is het lekkerder om er in je eentje op te liggen. Check ook deze briljante duikboot waarmee je boven het water kunt vliegen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knal over het water in de Jet Capsule Mini Jet
Sluiten