Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 3 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Knal Stormtroopers af als Baby Yoda in Star Wars Battlefront 2

Wanneer je de populaire Disney+ serie The Mandalorian hebt gezien, dan is de kans groot dat je fan bent van het personage Baby Yoda. Als je ook nog eens Star Wars Battlefront 2 speelt, dan kun je daar nu met de kleine rakker losgaan.

Uitgever Electronic Arts heeft overigens Baby Yoda niet toegevoegd in de game. Je zult het schattige personage via een mod in Star Wars Battlefront 2 moeten importeren. Zodoende kun je dus enkel met de pc-versie van de game losgaan met de kleine rakker.

Knal er als Baby Yoda op los

Als je het wel wat lijkt om als Baby Yoda los te gaan in Star Wars Battlefront 2, dan kun je hier de specifieke mod er voor binnenhalen. Met de mod wordt het reeds bestaande personage BB-8 in de game vervangen met de echte held binnen het Star Wars-universum. Waarschijnlijk speelt de game daardoor wel iets anders dan wanneer je echt met Baby Yoda los zou gaan. Hoewel we dat laatste niet heel erg kunnen voorstellen dat het echt gaat gebeuren.

Met deze mod kun je met Baby Yoda boven de grond zweven terwijl je al je vijanden op een heerlijke manier vernedert. Uiteraard moet je tijdens het spelen hem dan wel even als held vrij spelen. De keren dat je dus daadwerkelijk met de groene good boy aan de slag kunt gaan is beperkt. Dus wanneer je er los mee kunt gaan, is het zaak om echt het maximale er uit te halen. Het is te hope dat dit uitgever Electronic Arts aan het denken zet en de mensen van The Mandalorian even opbellen met de vraag hoe het met de licentie zit en of het mogelijk is om het personage daadwerkelijk in de game te verwerken. Dat is dan ook voor de consolegamers interessant.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Knal Stormtroopers af als Baby Yoda in Star Wars Battlefront 2
Sluiten