Knap: gamer speelt Halo 3 uit op Legendary met een gitaar

Wanneer je gamet, dan weet je dat het soms lastig is om een game uit te spelen. Zeker wanneer je de moeilijkheidsgraad op het hoogste niveau zet. Zoals Halo 3 voltooien op het Legendary-niveau.

Maar wat nou als je dat al kunt doen en wat meer uitdaging zoekt? Dan heeft Youtuber Super Louis 64 een mooie nieuwe uitdaging voor je. Hij besloot ook Halo 3 op Legendary te gaan spelen. Maar in plaats van een gewone controller er bij te pakken, besloot hij aan de slag te gaan met de gitaar-controller uit Guitar Hero.

Halo 3 op Legendary met gitaar-controller

En dat lijkt eigenlijk onmogelijk om te doen. Ten eerste is Halo 3 op Legendary al een behoorlijke opgave. Het is mij in elk geval nooit gelukt. Maar om het te doen met een controller die daar eigenlijk niet geschikt voor is, maakt de uitdaging nog wat lastiger. De gamer in kwestie heeft eerst via een verlengstukje moeten bepalen wat de verschillende knopen op de controller kunnen doen. Op die manier kan hij rondkijken, springen en schieten. De timing daarvoor blijft echter lastig. Daarnaast moest hij voor de challenge alles zelf doen, dus geen co-op. Maar het is hem gelukt. In de onderstaande video zie je een overzicht van hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen.

Het is overigens niet voor het eerst dat de beste man games als Halo 3 en anderen op een gekke manier speelt. In het verleden heeft hij in de Dark Souls-reeks zichzelf al gepijnigd door de game met bijvoorbeeld de draaitafel van DJ Hero te spelen. Of worden er games gespeeld en voltooid met de Donkey Kong-controller die destijds op GameCube werd uitgebracht. Het is indrukwekkend om te zoen hoe moeilijke games met deze extra uitdaging alsnog voltooid kunnen worden. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Knap: gamer speelt Halo 3 uit op Legendary met een gitaar
Sluiten