Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 okt 2017

Gamer speelt Wolfenstein 2: The New Colossus binnen anderhalf uur uit

Wij zijn momenteel nog druk bezig met Wolfenstein 2: The New Colossus, de fijne shooter die vorige week uitkwam. De game speelt zich af in een alternatief verleden, waar de Nazi’s de oorlog hebben gewonnen en de Verenigde Staten hebben veroverd. Het is aan jou om die Nazi’s flink in de weg te zitten en er zo veel mogelijk tijdens je avontuur af te knallen.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Een avontuur dat je flink wat uren zoet houdt, dankzij de vele mooie shootouts en het verhaal dat door middel van diverse cutscenes uitgebreid wordt verteld. Als je echter een gamer bent die geen tijd heeft, dan hebben we goed nieuws. Het is mogelijk om de game binnen anderhalf uur uit te spelen. Sterker nog, je hebt er een uur en een kwartier voor nodig. Je moet dan echter wel een goede speedrunner zijn, zoals de onderstaande speler.

Nu kent deze bovenstaande video heel wat spoilers en is het dus alleen verstandig om te bekijken als je de game al hebt uitgespeeld of geen plannen had om hem te spelen. Wolfenstein 2: The New Colossus is nu beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Volgend jaar komt de game ook uit op de Nintendo Switch. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze speciale gamepagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gamer speelt Wolfenstein 2: The New Colossus binnen anderhalf uur uit
Sluiten