Daniel Koster
Daniel Koster 5 sep 2016
Leestijd: 2 minuten

Stress? Grijp naar deze ferme knijpballen en je bent er vanaf

Wij zijn de eersten die toegeven dat de niceBalls ietwat vreemd zijn. Maar wij kunnen dit soort vunzige gadgets zeker waarderen en lagen in een scheur toen we deze apparaten tegenkwamen. Om die reden moesten we de knijpballen wel met je delen.

Knijpballen zijn handig voor op kantoor én thuis

Stress is ontzettend vervelend. Nu zijn er allerlei manieren om even van die stress af te komen. Mediteren, yoga of iets of iemand een trap verkopen, het helpt allemaal. Echter is niets zo effectief als de niceBalls. Het idee is simpel en recht voor zijn raap. Want het knijpen in een stel ferme ballen werkt ontspannend. Daarnaast kun je dan ook even al je opgekropte energie eruit knijpen. Maar ja, dan moet je dus wel één of meer van die ontstressballen in de buurt hebben. Je eigen ballen erbij pakken of die van je mannelijke collega lenen, dat is écht raar. Je snapt nu wel waarom de niceBalls een onschuldig, schoon en handig alternatief zijn! Doordat je ze gewoon onder je bureau kunt plakken heeft ook (bijna) niemand iets door. Ideaal.

Je zaakjes op orde

Heb jij je zaakjes altijd op orde en komt stress niet in jouw leven voor? Misschien vind je de niceBalls zelfs dan nog een goede toevoeging voor je leven. Ze zien er namelijk ook gewoonweg prachtig uit en zijn ook fijn om lekker aan te frunniken. Je kunt hier de pagina vinden waar je de niceBalls kunt reserveren. De pagina is in het Spaans, maar is gelukkig niet erg lastig te volgen. Via ‘Prereserva’ linksonderin kun je je naam, e-mail en de prijs die je voor de knijpballen overhebt invoeren. Zodoende ben jij de eerste met de knijpballen in je vuistje. Heerlijk, toch? Je kunt ook op andere manieren met stress omgaan, kijk maar hoe deze wereldleiders met stress afrekenen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Stress? Grijp naar deze ferme knijpballen en je bent er vanaf
Sluiten