Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 4 jun 2018

Knister Grill: BBQ die je op de (elektrische) fiets mee kunt nemen

Er gaat niks boven een zomerse dag afsluiten met een fijne BBQ. Samen met al je vrienden genieten van een drankje terwijl het eten op de gril langzaam gegaard wordt. Wanneer je buiten de Randstad woont, dan is de kans aanwezig dat je de perfect kunt doen in je achtertuin. Maar wanneer je op drie hoog woont, dan is het wellicht beter om je balkon niet te gebruiken voor de BBQ. Hoewel het steeds lastiger is om in parken de BBQ aan te steken, zijn er nog altijd plaatsen waar het wel mag. In veel gevallen moet je daarbij echter de fiets pakken om daar te komen. En met een zak kolen, een knullige BBQ en het eten wat je mee moet nemen, fietst dat niet echt handig. Dat vonden de mensen achter de Knister Grill ook en daarom is hun gril er op gebouwd om mee te nemen op de fiets.

De Knister Grill BBQ neem je mee op de fiets

De Knister Grill heeft op dit moment een campagne lopen op Kickstarter, waar het project bijna zijn doel heeft gehaald. De Knister Grill bevestig je als een soort van mandje op je fiets en kunt zodoende makkelijk naar de plek van de BBQ toe fietsen.

Op die manier hoef je dus niet met allemaal dingen te gaan slepen of gebruik te maken van wegwerp BBQ’s. Bovendien is de Knister Grill zo gemaakt dat je aan de binnenkant je voedsel en kolen mee kunt nemen, zodat je alles in één keer bij je hebt. Je hebt nog altijd een ezel nodig die alle drank tilt, maar zo iemand is er eigenlijk wel in elke vriendengroep. Hij is met zijn 69 euro ook niet overdreven duur en de makers beloven dat hij in juli al zou worden uitgeleverd.

bbq

Wil je op vakantie gaan BBQ-en? Dan is deze set echt iets voor jou.

Reageer op artikel:
Knister Grill: BBQ die je op de (elektrische) fiets mee kunt nemen
Sluiten