Robert Kroes
Robert Kroes Tech 16 april 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins doen stap terug na slecht nieuws

#2 Crypto-analyse: Koersen Bitcoin en Altcoin top 25

We zagen gisteren dat de koers van Bitcoin en de koersen van de meeste Altcoins positief uit het weekend kwamen. Daar leek gisteren weinig verandering in te komen tot cryptobeurs Binance met nieuws kwam. De markt reageerde negatief op dit nieuws. Hierdoor zijn de koers van Bitcoin en de meeste Altcoins momenteel negatief en is de markt terughoudend. Door de koersschommelingen van de dagen ervoor heeft dit ook negatieve gevolgen voor de weekkoersen. Uiteraard brengen we je graag op de hoogte van de actuele situatie. Je ziet de actuele stand van zaken in onze crypto-analyse.

Koersen Bitcoin en Altcoin top 10

Met de crypto-analyse van gisteren zagen we dat zowel de Bitcoin als de meeste Altcoins positieve resultaten noteren. Een bekendmaking van cryptobeurs Binance zorgde voor een negatieve reactie in de markt en dit resulteert vandaag in negatieve dagkoersen voor de Bitcoin en de meeste Altcoins. Deze teruggang heeft direct effect op de weekkoersen, die dan ook bijna allemaal negatief zijn. In onze grafische crypto-analyse zie je de actuele stand van zaken.

Crypto-analyse 16-4 Bitcoin en Altcoins in het rood na beursnieuws van Binance

Crypto-analyse overige Altcoins:

Buiten de top 10 zien we ook dat de negatieve koersen overheersen. Logischerwijze verliest Bitcoin SV na het nieuws het meeste, namelijk 20,16 %. Ook de andere Altcoins in dit segment zijn zonder uitzondering in mineur. OKB (OKB) schrijft het verlies met – 10,62% ook in dubbele cijfers terwijl het verlies gemiddeld rond 3,5% ligt. Ook alle weekkoersen zijn inmiddels negatief op die van Tezos (XTZ) na.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins doen stap terug na slecht nieuws
Sluiten