Robert Kroes
Robert Kroes Tech 16 april 2019

Analyse: Bitcoin en Altcoins doen stap terug na slecht nieuws

#5 De vooruitzichten voor de komende 24 uur

In Europa publiceert men vandaag cijfers over de bouwsector in februari. Ook publiceert men de ZEW-survey, die de economische verwachtingen van internationale investeerders onderzoekt.

In Amerika publiceert men vandaag cijfers over de industriële productie in maart en de wekelijkse voorraad ruwe olie. Daarnaast volgt ook hier een economische vooruitblik door publicatie van de Redbook-index over april.

De crypto-agenda en monetaire bekendmakingen zullen de cryptomarkt naar verwachting niet beïnvloeden. De ontwikkelingen in het conflict tussen Binance en Bitcoin SV (of, anders gezegd, de controverse tussen Craig Wright en de rest van de cryptowereld) zullen wel hun stempel kunnen drukken op het koersverloop. Er is dus alle reden om de koersen te blijven volgen via de site van CryptoClan.nl, die 24 uur per dag en zeven dagen per week livekoersen biedt. Met onze crypto-analyse van morgenochtend, waarvoor je jezelf nu al gratis kunt inschrijven, brengen wij je op de hoogte van de ontwikkelingen tijdens de handelsdag die nu nog moet komen.

Reageer op artikel:
Analyse: Bitcoin en Altcoins doen stap terug na slecht nieuws
Sluiten