Robert Kroes
Robert Kroes Tech 5 aug 2019

De koers van de Bitcoin? Wie het weet mag het zeggen….

De koers van de Bitcoin blijft een bron van inspiratie voor veel analisten en andere ‘zieners’.  Hoe raar zoiets kan lopen zagen we in de onderstaande voorspellingen. 3 vooraanstaande crypto-experts deelden hun voorspellingen voor de komende periode. De Bitcoin koers? Wie het weet mag het zeggen…

Verandert de koers van de Bitcoin niet?

Lisa N. Edwards is een crypto-analist die inmiddels een flinke fanbase heeft opgebouwd. Op 30 juni publiceerde zij op trading view haar visie voor de komende periode. De boodschap was helder, eerst redelijk zijwaarts traden met niet te veel bijzondere koerssprongen. Hierna zie je haar grafiek:

Bitcoin voorspelling Lisa N Edwards
Bitcoin voorspelling Lisa N Edwards TradingView

Welnee, de koers van de Bitcoin slaat dood

Een andere bekende koerskijker ziet de zaak heel anders. Hij gaf op 1 augustus zijn analyse voor de komende maanden en adviseerde te verkopen. De Bitcoin was immers dood en zou niet langs weerstanden komen.

Bitcoin voorspelling Yankecwb
Bitcoin voorspelling Yankecwb Tradingview

Grappenmakers, de koers van de Bitcoin stijgt weer tot recordhoogte!

Natuurlijk zijn er ook analisten die exact het tegendeel beweren. Zo’n voorbeeld is KailCrypto. Hij is ook een gerespecteerd cryptovoorspeller en laat zijn licht over de Bitcoin schijnen op 31 juli. Op basis van de Elliot Wave voorspelt hij de koers van de Bitcoin. Hij voorziet later dit jaar een stijging tot grote hoogte. Beetje jammer is dat hij net nu een veel lagere koers had gezien.

Bitcoin voorspelling Kailcrypto
Bitcoin voorspelling Kailcrypto TradingView

Wat is er nu echt met de koers van de Bitcoin (BTC) aan de hand?

We schrijven inmiddels 5 augustus om 12.50 uur. De koers van de Bitcoin noteert $ 11.691,10 na bijna 10% stijging in 24 uur. Volgens Lisa is dat net te weinig, terwijl de andere twee analisten de Bitcoin veel lager hadden ingeschat op dit moment. Inmiddels verwachten de eerste analisten voor het einde van de week een koers van $ 15.000,-. Als dat inderdaad gebeurt kunnen de bovenste analyses direct het ronde archief in. Het is dus altijd goed om jouw eigen onderzoek te doen en de live koersen en het laatste nieuws te volgen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Reageer op artikel:
De koers van de Bitcoin? Wie het weet mag het zeggen….
Sluiten