Mark Hofman
Mark Hofman Uncategorized 7 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Koffiemachine onder de €300: espresso, cappuccino en flinke korting bij Lidl

Koffieliefhebbers hebben vast wel eens gedroomd van een fantastische koffiemachine in de keuken. Een prachtige Italiaanse kanjer met een groot bonencompartiment, een klassieke melkschuimer en genoeg ruimte om meerdere bakkies te zetten. Een romantisch idee waar je misschien nog even op moet wachten. Gelukkig hebben we Lidl nog.

Je zal het misschien niet direct verwachten, maar Lidl is naast een grote supermarktketen ook dé plek voor gadgets. Althans, voor een ieder die ze redelijk goedkoop op de kop wilt tikken. Zo tik je er nu, voor minder dan €300, een heerlijke koffiemachine op de kop. ]

Koffiemachine onder de €300

Een koffiemachine die minder dan €300 kost. Je vindt het deze week in de online Lidl-shop. De winkelketen biedt klanten namelijk 21% korting op de Melitta Volautomaat espressomachine met de heerlijk (en verwarrende) naam: Caffeo Solo Milk.

Het mooie van een dergelijk apparaat is dat jij de touwtjes volledig in handen hebt. Je bepaalt niet alleen wat voor een bakje koffie je drinkt, maar hebt natuurlijk ook alles te zeggen over de sterkte ervan. Nog niet eens gesproken over het feit dat je volledige controle hebt over het type koffieboon en de kwaliteit daarvan.

Lidl Koffiemachine €300
De Lidl stunt met dit apparaat (Afbeelding: Lidl)

De Maletti Caffeo Solo Milk koffiemachine is in drie verschillende standen te verstellen, beschikt over automatische reiniging, ontkalking en kent een goed spoelprogramma. Via deze weg maak jij het apparaat dus makkelijk schoon en geniet je dus bijna altijd van de beste kwaliteit koffie.

Normaal gesproken kost de koffiemachine je €379, maar dankzij de aanbieding van Lidl betaal je nu €299.

Meer gadgets bij Lidl

Je verwacht het misschien niet, maar Lidl is echt één van de betere plekken om je gadgets te halen. Althans, als je ze goedkoop op de kop wilt tikken. De winkelketen heeft regelmatig toffe aanbiedingen. Net als de Aldi, Action en het Kruidvat overigens.

10 handige en toffe gadgets die je deze week voor een prikkie scoort

Het is ook zeker niet voor niets dat we iedere week een handig overzicht maken van de tofste aanbiedingen van die winkels. Lees de meest recente hierboven. Liever alle deals checken? Dan is deze pagina misschien wel iets voor jou.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!