Rutger Houweling
Rutger Houweling Home 26 sep 2017

Wij hebben geen dure gadgets nodig om de dag fluitend te beginnen

Gadgets en nieuwe technologieën zijn anno 2017 hotter dan ooit. Iedere dag komen er nieuwe toepassingen voorbij die het leven efficiënter en beter maken. Een nadeel is echter dat we ons vermogen steeds verder uitdunnen om ons leven met ‘luxe’ gadgets te verrijken. En dat is helemaal niet nodig… Neem bijvoorbeeld koffie. Een peperduur koffiezetapparaat belooft hét perfecte bakkie voor jezelf. Dit kan echter een stuk goedkoper én efficiënter.

High-tech espressomachines maken de dienst niet meer uit

Eerlijk is eerlijk, de laatste jaren is er rondom koffiegebruik een hoop geïnnoveerd. Niet iedereen is fan van Senseo, maar het apparaat heeft vele huishoudens veroverd door het zetgemak. Vervolgens werd daar nog een schep bovenop gedaan door de kwaliteit te vergroten en de fijnproever koos uit een groot assortiment aan dure koffiezetapparaten. Waarom? Omdat men klaar zou zijn met de ouderwetse filterkoffie.

Anno 2017 kunnen wij gelukkig stellen dat er plaats is gemaakt voor een andere efficiënte vorm van goede koffie zetten. Snelle koffie waarmee je de dag met een glimlach start: NESCAFÉ AZERA. Handige stickverpakkingen met daarin alle ingrediënten voor een overheerlijke Espresso.

koffie

Het succes van koffie in Nederland is goed te meten aan alle nieuwe koffietentjes, maar ook dankzij toenemende aanbod in koffie van hoge kwaliteit. NESCAFÉ AZERA biedt de Barista style Espresso. Gewoon lekkere koffie die je een een handomdraai zelf maakt. Daarnaast hoef je er niet voor de deur uit ;-).

Het Americano concept

Ook een kopje Americano begint de Nederlander eindelijk te ontdekken. Gek eigenlijk, het is na de espresso en cappuccino de bekendste koffiesoort ter wereld. Ideaal is dat je de koffie gemakkelijk op jouw behoeften kunt afstemmen. Je kunt een Americano elke dag eenvoudig maken zoals jij ‘m nodig hebt.

Een Americano is een milde Espresso op basis van Water. Die is nu super makkelijk te maken met NESCAFÉ AZERA Americano. Voeg enkel heet water toe en that’s it. Ben je moe en heb je energie nodig? Neem dan gerust een extra schepje voor een sterke bak koffie.

filterkoffie

Wij hebben voor goede koffie geen duur koffiezetapparaat nodig

Om ons dagelijks leven efficiënter en beter te maken hebben wij dus niet altijd dure apparaten nodig. Een high-end smartphone is niet altijd de beste en dat geldt ook voor andere toepassingen. Zet een duur koffiezetapparaat uit je hoofd en ontdek de Barista style Espresso waarmee je ook de kop koffie kunt zetten zoals jij ‘m wil.

In samenwerking met NESCAFÉ AZERA

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Wij hebben geen dure gadgets nodig om de dag fluitend te beginnen
Sluiten