Daniel Koster
Daniel Koster 26 jun 2015

Koken doe je in stijl met deze robuuste, leren schorten

Waar technologie onze passie is, wordt dit bijna geëvenaard door onze passie voor eten. Onze liefde voor koken uit zich op vele manieren. Zo kunnen we luxueus thuis uitpakken voor een heerlijk diner. Of het gezellig barbecueën in het park. Vooral het barbecueën in het park gaat niet enkel om het eten, maar de gezelligheid die je met elkaar onder een genot van een biertje ervaart. Nu kun je met stijl achter de barbecue kruipen met de schorten van WITLOFT.

WITLOFT schorten

WITLOFT is een Nederlands bedrijf dat in 2014 is opgericht. De schorten zijn voortgevloeid uit een liefde voor het koken. Dit betekent echter dat ze niet alleen bruikbaar zijn voor de hobbie-kok of de barbecue-koning. Ook een meubelmaker, slager of barbier kan zich prima vinden in deze gave, leren schorten. De schorten zijn van plantaardig gelooid tuigleer gemaakt. Elk schort is uniek en doordat leer leeft, worden ze met de tijd alleen maar mooier. Ze zijn dan ook naar onze mening de perfecte balans tussen functioneel en vet.

Kopen?

De schorten zijn verkrijgbaar in combinaties van nerf- en splitleer. Ze worden daarbij in de kleuren nude, cognac, zwart, taupe en army geleverd. WITLOFT maakt daarnaast ook andere producten, zoals leren sloven. Je kunt daarnaast ook custom made bestellingen bij het bedrijf plaatsen voor portemonnee’s, riemen, brillenkokers en tablet hoezen. Binnenkort wordt de eigen verkoopshop op de site geopend, welke je nu kunt checken voor de adressen waar de schorten worden verkocht. Een schort kost 140 euro.

Reageer op artikel:
Koken doe je in stijl met deze robuuste, leren schorten
Sluiten