Daniel Koster
Daniel Koster Gadgets 6 dec 2017

Met deze lifehacks kom je warm én goedkoop de winter door

De winter kan in Nederland koud en guur zijn. Je krijgt te maken met regen, sneeuw, kou en meer. Iedereen gaat hier op zijn eigen manier mee om. Zo bewapent de één zich met warme kleren en de ander zich met allerlei gadgets om de winter te weerstaan. Deze tien lifehacks die je waarschijnlijk nog niet kent bieden je een flink aantal nieuwe wapens!

Tien lifehacks om de winter mee door te komen

Je kunt het op allerlei manieren zwaar hebben onder de Nederlandse winter. Doorweekte voeten, sneeuw en een hoge energierekening zijn hier bijvoorbeeld het resultaat van. Vandaar dat deze tien hacks zo’n uitkomst zijn. Hiermee steek je onder andere een stokje voor de eerdergenoemde resultaten van een gure Nederlandse winter. Check ze snel, voordat de echte Nederlandse winterkou voor de deur staat!

Naast deze hacks bestaan er uiteraard nog heel veel handige gadgets die je beschermen tegen de kou. Neem bijvoorbeeld deze bluetooth hoofdtelefoon die tegelijkertijd oorwarmers zijn, of is het toch andersom? Blijf je toch liever binnen? Dan is deze Ember Ceramic Mug zeker wat voor jou. De koffie of thee die je in deze slimme mok stopt blijft acht uur warm. Topspul!

Reageer op artikel:
Met deze lifehacks kom je warm én goedkoop de winter door
Sluiten