Komt Friends terug? Jennifer Aniston praat over mogelijke comeback

De cast van Friends zijn gezamenlijk voorzichtig bezig aan een eventuele terugkeer, dit meldt Jennifer Aniston afgelopen maandag tijdens The Ellen Degeneres Show.

Volgens de actrice is er nog niet echt een concreet idee, maar is de groep wel bezig met “iets”. Volgens Aniston mist de groep elkaar en lijkt het ze fantastisch om weer iets met elkaar te doen.

Jennifer Aniston over mogelijk Friends comeback

Jennifer Aniston speelde van 1994 tot 2004 in de, in middels klassieke, sitcom. Tien jaar is niet alleen een groot deel voor de actrice, maar voor de gehele cast. Zo laat Aniston maandag in The Ellen Degeneres Show weten dat de groep elkaar toch begon te missen.

“We hielden onlangs een reünie omdat we elkaar misten en omdat we toevallig allemaal even in hetzelfde deel van de wereld waren.”

Wat het project precies in gaat houden is op dit moment nog niet bekend, maar dat de groep aan iets werkt mag duidelijk zijn.

“We zijn met iets bezig, maar we weten nog niet wat dat “iets” is. We proberen gewoon wat uit.”

Ellen Degeneres probeerde nog meer informatie uit Aniston te krijgen, maar dat lukte niet.

Sitcom voor recordbedrag naar Netflix

Friends behoort al sinds 1994 tot de populairste sitcoms ter wereld, maar kreeg begin vorig jaar een nieuwe “boost”. De serie over zes vrienden in New York verscheen op 1 januari 2018 op de streamingdienst en sprak direct een geheel nieuwe doelgroep aan. Maar om de serie te behouden in 2019, moest Netflix flink geld neer leggen. En het bedrag dat daarmee gepaard ging, laat de grootheid en populariteit van de serie zien.

Toen Netflix de rechten voor 2018 aanschafte kostte deze “slechts” 70 miljoen dollar. Een bedrag dat in 2019 nog eens flink overschreden werd. De sitcom met Ross, Monica, Chandler, Rachel, Phoebe en Joey ging voor een bizarre prijs van 100 miljoen dollar over de toonbank. Een bedrag waardoor Netflix de rechten nog een jaartje langer in bezit mocht houden.

Het laat niet alleen zien dat de een reünie met de originele cast het goed zou doen voor de fans, maar ook zeker nog voor een financiële klapper kan zorgen. Maar wat kan ons dat eigenlijk ook schelen: we willen het gewoon zien!

Reageer op artikel:
Komt Friends terug? Jennifer Aniston praat over mogelijke comeback
Sluiten