Komt Iron man terug in the Avengers? Geruchten zwengelen aan

De dood van Iron Man tijdens Avengers: Endgame was een van de meest indrukwekkende momenten uit de film. Het karakter lijkt dus (voorlopig) niet terug te komen. Of toch wel?

Je hebt Batman, Spider-Man, Superman, Captain America en nog veel andere superhelden. Toch is Iron Man een van de favorieten van menig fans. Dat komt natuurlijk door Robert Downey Jr. die Tony Stark in de verschillende Marvel films geweldig neerzette. Het is dan ook geen verrassing dat veel fans het personage dan ook het liefst zien terugkeren in de Avengers. Hoewel het onmogelijk lijkt, zijn er toch scenario’s waarin hij herrijst.

Iron Man in een nieuw Avengers-project

Er gaan namelijk verschillende geruchten rond bij de Marvel-fans dat Kevin Feige (hoofd van de Marvel Studios) eraan werkt om Iron Man weer tot leven te wekken. Het moet onderdeel worden van een nieuw Avengers-project.

Er zijn verschillende theoriën onder fans. De oudste is dat Iron Man terugkomt, maar niet zoals we denken. Het zou een andere versie van Iron Man zijn uit een andere tijdlijn. Hij zou daarbij compleet het tegenovergesteld zijn als de superheld die we kennen. Deze is gebaseerd op de Secret Wars-verhaallijn uit de comics. De vraag is echter of deze verhaallijn in de nieuwe films te zien zal zijn.

Tony Stark in de Illuminati?

Een nieuw gerucht komt van The Illuminerdi. Die site beweert dat Marvel bezig is met een nieuw Avengers-project genaamd Marvel’s Illuminati. Het is nog onbekend volgens de site of het over een film gaat of dat het een serie op Disney+ wordt. Het zou allemaal nog in een vroeg stadium zijn. De Illuminati is voor het eerst in de comics geïntroduceerd in 2005. Het team is samengesteld uit een aantal van de meest notabele leden van de Avengers, waaronder dus Iron Man en ook Doctor Strange. Zij werken achter de schermen aan de grotere acties in het Marvel Universum.

Als dit gaat gebeuren, met een heel grote als, dan moet dat in Phase 5 zijn. Dat duurt nog wel eventjes, aangezien Phase 4 nog steeds niet is begonnen. Overigens zijn er rond Phase 4 nog steeds veel vragen. Het is bijvoorbeeld nog onbekend wie de nieuwe grote bad guy na Thanos wordt. Er gaan ook daarover allerlei geruchten. Voorlopig is het nog even afwachten wie de Avengers worden en wie de schurk.

Reageer op artikel:
Komt Iron man terug in the Avengers? Geruchten zwengelen aan
Sluiten