Malou van Oosterhoud
Malou van Oosterhoud 29 nov 2016

Zit als een koning op je troon met deze potsierlijke wc-gadgets

Als je kijkt naar hoeveel tijd we in ons leven op de wc zitten dan is het gek dat we er niet meer mee doen. Leg die smartphone eens weg (dat is sowieso aan te raden) en kies voor één van deze wc-gadgets.

[SLIDER]

[/SLIDER]

Loogun

Je komt ze, als het goed is, in elke wc tegen: de borstel. Beetje achterhaald wel. Waarom kies je niet voor een hip ding als deze? De Loogun maakt gebruik van water om je wc letterlijk schoon te spoelen. Je vult de tank met water, richt de Loogun op de wc en voila, wc schoon. Next level man. Te bestellen vanaf 42 euro.

Praktisch

In bijna elke wc kom je wel een boek of tijdschrift tegen. Maar het kleine kamertje blijft klein. Daarom is het wel fijn als je zo min mogelijk dingen hebt rondzwerven. Het Puhlman tijdschriftenrek met toiletrolhouder combineert entertainment met gemak. Kosten? 39,95 Euro.

Origineel

De golfset voor op de wc kennen we nu wel. Het is tijd voor iets nieuws. Wat dacht je van een symfonie creëren met je voeten? De Potty Piano is perfect. Voor 22 euro ligt de Potty op het toilet.

Boekje erbij?

Lezen op de wc is chill. Veel mensen checken op het toilet hun gehele social media feed. Wil je echter ook iets leren, dan is het boek ‘Rude Hand Gestures of the World: A Guide to Offending without Words’ wellicht wat voor je. Heel beleefd is het misschien niet, maar gniffelen zul je zeker. Dat is ook wat waard. Twaalf euro om precies te zijn. Kopen?

Polaroll

De naam alleen zorgt er al voor dat we deze kanjer willen hebben. Deze wc-rolhouder is alles wat je wilt. De houder komt met een rol geprint wc-papier. De Polaroll kost zeventien euro en dat vinden wij helemaal oké!

Wc-verlichting

De IllumiBowl 2.0 is een oud Kickstarter-project en een groot succes. Door de bewegingssensoren hoef je nooit meer een lampje aan te doen als je ‘s nachts naar de wc wilt. Het filmpje is ietwat vreemd, maar met acht verschillende kleuren zullen we dat door de vingers zien. Je kunt de Illumi op Indiegogo bestellen voor 18,90 euro.

Wc-gadgets

Ben jij een echte gadgetfreak en kun je er geen genoeg van krijgen? Dan zou je ook kunnen kijken naar de beste sportgadgets onder de vijftig euro, Sinterklaas gadgets onder de tien en de fijnste keukengadgets. Top spul!

Reageer op artikel:
Zit als een koning op je troon met deze potsierlijke wc-gadgets
Sluiten