Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 6 feb 2019

Met deze onbekende truc scoor je grote korting op iPhone Xr of iPhone Xs

Apple legt steeds meer de focus op duurzaam ondernemen, en daar kun jij als consument flink van profiteren. Door je oude iPhone 6 of een nieuwer model in te leveren, krijg je flinke korting op een gloednieuwe iPhone Xs of iPhone Xr.

Korting op iPhone Xr of iPhone Xs

Zo stap je dus een Apple Store in met je verouderde toestel, en stap je even later weer naar buiten met een nieuw en krachtig flagship. Dat compenseert weer een beetje de torenhoge prijzen die Tim Cook en Co. normaliter vragen.

Jouw oude toestel wordt dan vervolgens netjes door Apple gerecycled, want uiteindelijk draait het met deze actie allemaal om het milieu.

Hoeveel je voor jouw oude iPhone krijgt, hangt sterk af van de staat van het toestel. Als je er vanuit gaat dat er niks mis met het oude toestel is, dan kost een iPhone Xr bijvoorbeeld bij inruil van een iPhone 7S slechts 589 euro. Een iPhone XS tel je dan 889 euro voor neer.

Nog steeds hoge bedragen, zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een OnePlus. Wanneer je het echter per se voor een iPhone wilt gaan, dan kan deze actie een hoop geld schelen.

Help, ik heb geen oude iPhone!

Ook dan kun je alsnog korting scoren. Op deze speciale inruil-pagina van Apple kun je het IMEI-nummer van je smartphone, laptop of tablet invoeren. Vervolgens krijg je te zien wat de inruilwaarde is. Het hoeft dus niet per se om een product van Apple zelf te gaan.

Reageer op artikel:
Met deze onbekende truc scoor je grote korting op iPhone Xr of iPhone Xs
Sluiten