Jelle van Es
Jelle van Es Smart Home 17 apr 2019
Leestijd: 3 minuten

Maak je smarthome compleet met hoge kortingen op Nest-producten

Er zitten vele voordelen aan het hebben van smarthome-producten. Vanaf je telefoon kun je alles bedienen en wanneer er iets aan de hand is en je bent niet thuis, dan krijg je een waarschuwing. Op die manier is het enerzijds een geval van gebruiksgemak en anderzijds van veiligheid.

De producten van Nest zijn daarbij behoorlijk goed. En wanneer er een hoge korting op de diverse producten wordt geleverd, wordt het nog aantrekkelijker om je huis te voorzien van verschillende smarthome-producten. We zetten de kortingen op een rij.

De Nest Protect

We beginnen met de Nest Protect. Dit is een rook-en koolmonoxidemelder in één. Zodra er iets van brand is of een te hoog niveau CO2 maakt hij flink wat geluid wanneer er iets aan de hand. Tegelijkertijd stuurt hij naar de app door wat er aan de hand is en of er sprake is van brand of een te hoog niveau CO2. Mocht je echter de oven te lang aan hebben staan of je tosti hebben aangebrand, dan kun je via de app het geluid ook weer uitzetten. Zeker wanneer de melder op een hoog plafond zit is dat handig, omdat je anders de trap er bij moet pakken.

Scoor hem hier met korting.

Nest

De Nest Thermostat E

Het tweede product dat je kunt scoren is de Nest Thermostat E, een slimme thermostaat, welke onder andere werkt met Google Assistant. Het handige aan dit device is dat je er energie mee bespaart. De Nest Thermostat E zet de temperatuur lager wanneer je weg bent, zodat je geen leeg huis loopt te verwarmen voor niks. Mocht je naar huis gaan, dan kun je hem op afstand aanzetten, zodat je in een warm huis thuis komt, wat zeker in de winter handig is.

Scoor hem hier met korting

Nest

Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera

Heb je liever iets om je huis mee in de gaten te houden? Dan is de Nest Cam Outdoor Beveiligingscamera uitermate geschikt. Je moet hem wel even aansluiten op een buitenstopcontact, maar werkt vervolgens altijd. Wanneer er activiteit wordt gedetecteerd, gaat er een melding naar je mobiel en kun je via de app ook terugpraten. Daarbij wordt er alleen wat gemeld als er daadwerkelijk mensen zijn en dus niet wanneer een auto langsrijdt. Bovendien toont de camera alles in Full HD, waardoor je ook goed mensen kunt herkennen. Ook deze camera werkt met Google Assistant.

Scoor hem hier met korting

Nest

De Nest Hello videodeurbel

Het laatste product dat we in dit overzicht uitlichten is de Nest Hello videodeurbel. Met de deurbel zie je wie er aanbelt en hoef je nooit iemand te missen. Ook handig wanneer een bezorger met een pakketje langskomt. Je kunt dan de opdracht geven om het pakket bij de buren af te geven of een afspraak voor een andere dag te maken. Zo voorkom je dat postbodes pakketjes over de schutting dumpen. Ook dit is een product die werkt met Google Assistant en door een monteur bij je thuis wordt gemonteerd, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Scoor hem hier met korting

Nest

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Maak je smarthome compleet met hoge kortingen op Nest-producten
Sluiten