Uitstel James Bond film ´No Time To Die´ kost vermogen

Waar het er in eerste instantie op leek dat fans in april eindelijk weer van een nieuwe James Bond film konden genieten, bleek onlangs dat de studio´s besloten hebben om het aankomende No Time To Die tot november uit te stellen. Dit allemaal vanwege het coronavirus, dat zich inmiddels over de hele wereld verspreidt lijkt te hebben.

Het is nu bekendgemaakt dat het verschuiven van deze 25ste James Bond-film de studio´s zo´n 30 miljoen dollar kost. Dit lijkt misschien veel, maar wie weet dat het verlies groter was geweest als de film in april was gekomen en vanwege besmettingsgevaar minder mensen naar de bioscoop durfde te gaan.

30 miljoen dollar voor uitstellen James Bond

Of het verschuiven van No Time To Die uiteindelijk een goede keuze blijkt te zijn is natuurlijk nog even afwachten. Er is natuurlijk een kans dat de hype hierdoor alleen maar groter zal worden. Het kan echter ook zo zijn dat fans de hoop om nog een leuke James Bond film te zien inmiddels wel verloren hebben.

Hoe dan ook, zoals het er nu naar uitziet kunnen we in november genieten van de laatste keer dat Daniel Craig in de huid van James Bond kruipt. Naast Craig zullen er rollen zijn voor Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Lea Seydoux en Jeffrey Wright. Meer over de film is hier te lezen.

Meer uitgestelde films?

Gezien het feit dat een populaire titel als James Bond wordt uitgesteld zouden we er niet van opkijken als ditzelfde ook met andere films gaat gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan A Quiet Place 2 en Black Widow. Al blijkt dat die laatste zoals het er nu naar uitziet gewoon in april zal verschijnen.

Een overzichtje van films die wat ons betreft grote kanshebbers zijn om uitgesteld te worden is te vinden in dit artikel.

Reageer op artikel:
Uitstel James Bond film ´No Time To Die´ kost vermogen
Sluiten