Noah Korevaar
Noah Korevaar | LinkedIn Tech 5 februari 2019

Dit zijn de nieuwe KPN abonnementen: lagere prijzen en meer data!

KPN heeft zijn abonnementen eindelijk vernieuwd, een verandering die vooral interessant is nu XS4ALL en Telfort ermee gaan stoppen. De nieuwe abonnementen zijn nu direct verkrijgbaar.

Nieuwe abonnementen KPN

Het gaat niet om een kleine verandering. De nieuwe abonnementen zijn namelijk flexibeler als het om belminuten en data gaat, goedkoper en breder. Ook is er een nieuwe bundel waarbij je beschikking hebt over maar liefst 100GB aan data. Heb je KPN Compleet? Dan kun je zelfs voor de 200GB gaan.

Het flexibele zit ‘m in het feit dat je niet langer onbeperkt bellen hoeft te kiezen als je een grotere databundel wilt. Je kunt een grotere databundel gewoon combineren met bijvoorbeeld ‘slechts’ 150 belminuten. Daardoor kun je jouw keuze net iets flexibeler afstellen op jouw gebruik.

We hebben de resulterende abonnementsvormen hieronder voor je op een rijtje gezet. Deze prijzen zijn op basis van een sim-only abonnement van twee jaar, zonder KPN Compleet of kortingen. Houd daar dus rekening mee. Als je namelijk meerdere diensten combineert, dan krijg je extra korting. Heb je bijvoorbeeld twee mobiele abonnementen op hetzelfde adres? Dat scheelt je meteen vijf euro. Hetzelfde geldt voor het afnemen van internet en/of televisie. Dan krijg je dubbele data en belminuten.

Nieuwe abonnementen
Oude abonnementen

Flexibel?

De abonnementen zijn stuk voor stuk gelden in de complete EU. Het abonnement met 100GB aan data geeft tevens recht op gebruik in Canada of de Verenigde Staten. Klanten kunnen per maand wisselen tussen onbeperkt of beperkt bellen en sms. Je databundel tussentijds aanpassen behoort niet tot de mogelijkheden.

Bestaande klanten kunnen hun huidige abonnementsvoorwaarden behouden. Klanten die aan het eind van hun abonnement zijn of al kunnen verlengen, kunnen bij de provider informeren naar een overstap naar de nieuwe abonnementen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe KPN abonnementen: lagere prijzen en meer data!
Sluiten