Kruidvat & Aldi’s techy gadgets: van activity tracker tot 4K smart-tv

#2 Aldi aanbiedingen week 34 2021

Xiaomi Mi Band 5

Zoals gezegd kun je in week 34 ook bij Aldi een activity tracker scoren. Deze smartwatch is er een van Xiaomi. Voor 30 euro geeft dit gadget veel waar voor je geld. En je hoeft niet eens een half jaar op je AliExpress bestelling te wachten: ga simpelweg naar de dichtstbijzijnde Aldi om dit gadget te scoren.

Xiaomi’s Mi Band 5 is waterdicht, heeft een camerafunctie, geeft meldingen van je smartphone weer, en nog veel meer. Verbind de activity tracker simpelweg via Bluetooth met je smartphone en je het is klaar om iedere beweging te tracken.

Xiaomi Mi Band 5
Xiaomi Mi Band 5 (Afbeelding: AliExpress)

29,99 euro

4K Smart-tv

Zei iemand ‘te grote tv’? Aldi verkoopt deze week een grote, of te grote, smart-tv. Het ligt er net aan of je een complete wand in huis wilt bedekken met dit beeldscherm. De 58” UHD Ultra HD 4K smart-tv is groot, maar gaat voor een relatief kleine prijs over de toonbank.

Medion smart-tv Aldi
Medion 58” Smart-tv (Afbeelding: Aldi)

499,00 euro

TV soundbar

Eerlijk is eerlijk: het geluid dat uit de gemiddelde tv komt is niet om aan te horen. Een soundbar gebruiken om je tv-ervaring te verbeteren is daarom geen slecht idee. Of een soundbar als deze van Aldi je tv-ervaring verbetert? Geen idee. Dat mag je zelf uittesten.

De speaker is te gebruiken als één lange soundbar of als twee losse speakers. Koppel deze simpelweg via Bluetooth of een AUX-kabel aan je apparaten voor extra luid en krachtig geluid.

soundlar Aldi Kruidvat
TV Soundbar (Afbeelding: Aldi)

69,99 euro

Reageer op artikel:
Kruidvat & Aldi’s techy gadgets: van activity tracker tot 4K smart-tv
Sluiten