Kruidvat stunt met elektrische fiets ‘De Ruyter Deauville e-bike’

Kruidvat geeft behoorlijke Black Friday-korting op een elektrische fiets. Dit is de De Ruyter Deauville 6speed E-bike.

Iedereen heeft zo zijn eisen als het om een e-bike gaat. De een wil een mooi design om de show te stelen, de ander wil onverwoestbare banden voor avontuurlijke ritjes en dan heb je de groep die een degelijke tweewieler wil voor een lage prijs. Voor die laatste groep is deze elektrische fiets bij de Kruidvat een uitkomst, vooral omdat je nu ook nog eens fikse Black Friday-korting krijgt.

Kruidvat geeft Black Friday-korting op elektrische fiets

Normaal gesproken beginnen we met de specificaties, nu voor de verandering eens met de prijs. De Black Friday-korting is namelijk zo behoorlijk, dat dit alleen al een reden is om de elektrische fiets even wat beter te bekijken. Kruidvat heeft de e-bike afgeprijsd van 1.299 naar 713 euro. Dat betekent inderdaad 586 euro korting.

Lidl stoomreiniger
Bron: De Ruyter Fietsen (Afbeelding: Lidl)

Specificaties De Ruyter Deauville e-bike

Tijd voor de specificaties. De elektrische fiets die bij Kruidvat te koop staat heeft een 250 Watt/36 Volt Shengyi voorwielmotor, 13 Ah/37 V/481 Wh Phylion accu, Shimano Tourney 6-versnellingen derailleur, Marwi-ledverlichting, Promax-velgremmen, 28 inch dubbelwandige velgen, Selle Royal Alpine gelzadel, Rubena antilekbanden en zo kunnen we gerust nog even doorgaan. De actieradius bedraagt, afhankelijk van de rijomstandigheden, tussen de 80 en 120 kilometer. Klinkt als een oerdegelijke e-bike, maar vraag hoe dan ook altijd even een proefrit aan. Meer informatie vind je hier. Mooi meegenomen: je hebt bij aankoop van deze tweewieler twee jaar recht op garantie op onderdelen en arbeid. Bovendien krijg je er een gratis slot ter waarde van 22,50 euro bij.

Meer Black Friday-korting

Nu is zo’n elektrische fiets natuurlijk mooi, maar tijdens Black Friday kun je natuurlijk van veel meer dingen profiteren. Op onze overzichtspagina kun je alles lezen over de beste deals die je tijdens deze mooie periode kunt scoren.

Reageer op artikel:
Kruidvat stunt met elektrische fiets ‘De Ruyter Deauville e-bike’
Sluiten