Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 31 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat stunt deze week met 3 spotgoedkope gadgets

Kruidvat begon als drogisterij, maar inmiddels kun je er bijna alles kopen. Van snoep tot sieraden en van Lego tot treintickets. Ook heeft de winkel verschillende gadgets. Welke aanbiedingen uit de Kruidvat-folder van deze week mag je echt niet missen?

Ook deze week zijn er gadgets in de Kruidvat-folder te vinden. Welke het precies zijn, nemen we met je door.

3 gadgets bij Kruidvat in de aanbieding

Wij hebben de Kruidvat-folder vol met aanbiedingen weer doorgenomen. Dit zijn volgens ons de drie beste keuzes.

#1 Aircooler

Goed, het lijkt deze weken meer herfst dan zomer, maar dat kan zomaar omslaan. Om niet voor verrassingen te komen te staan, heeft Kruidvat de ideale aanbieding.

Bij Kruidvat scoor je deze week een aircooler voor weinig. Dit exemplaar beweegt van links naar rechts. Met de sterke luchtstroom blaast hij heerlijk koele lucht in je huis. Het apparaat bevat een ijspakking en kan lucht blazen in drie verschillende snelheden. Je betaalt nu 39,99 euro.

Air cooler Kruidvat
De air cooler van Kruidvat. (Afbeelding: Kruidvat)

#2 Kinderstoel in de aanbieding

Als je kinderen hebt, weet je dat niets zo belangrijk is als dat ze veilig kunnen opgroeien. Als je met de kleinsten op stap gaat, heb je natuurlijk voor hen een autostoel nodig. Die kunnen behoorlijk wat kosten, maar gelukkig heeft Kruidvat een goedkoper exemplaar in de aanbieding.

Deze Novi Baby Goliath Go-autostoel die in de aanbieding is bij Kruidvat, heeft een verstelbare rugleuning. Hierdoor is die te gebruiken bij kinderen tot 36 kilo. Door het 360 graden-systeem kun je jouw kind zowel voor- als achterwaarts in de stoel zetten. In plaats van 189,99 euro betaal je nu 119,99 euro.

Autostoel kinderen Kruidvat
Een ideaal kinderstoeltje. (Afbeelding: Kruidvat)

#3 Oral B elektrische tandenborstel bij Kruidvat

Als je aan je tandarts vraagt of je beter elektrisch kunt poetsen, zal hij altijd ja zeggen. Een elektrische tandenborstel maakt veel meer poetsbewegingen dan dat je met je hand kunt doen. De Oral B iO geeft bovendien aan of je te veel of te weinig druk zet op je tanden.

Dit model heeft een adviesprijs van 109,99 euro. Gelukkig heeft Kruidvat een flinke aanbieding waardoor je vijftig procent korting krijgt. Hierdoor kost de tandenborstel nog maar 54,99 euro. Ideaal als je stralend witte tanden wil, dus.

Oral B iO Kruidvat
Stralend witte tanden. Afbeelding: Kruidvat)

5 goedkope gadgets uit de Lidl-folder die je in week 31 niet wil missen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!