Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 7 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 gadgets scoor je nu met flinke korting bij Kruidvat

WANT speurt voor jou wekelijks alle reclamefolders van de grote winkelketens door, op zoek naar de beste gadgets. Zelfs de aanbiedingen van Kruidvat nemen we onder de loep, want ook daar zijn gadgets te vinden. Dit zijn volgens ons de drie beste.

Kruidvat kennen we natuurlijk vooral als drogisterij, maar tegenwoordig verkoopt de winkel bijna alles. Niet alleen tandpasta en shampoo, maar bijvoorbeeld ook Lego en apparaten. De folder staat vol met interessante aanbiedingen.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

3 gadgets in de aanbieding bij Kruidvat

Maar welke aanbiedingen uit de Kruidvat-folder mag je echt niet laten liggen deze week? Hier komen onze drie keuzes.

#1 Indoor camera

Maak je je zorgen om je kind(eren) of huisdier(en) als je van huis bent? Je houdt ze simpel in de gaten met deze indoor IP-camera bij Kruidvat. Via de speciale smart home-app heb je 24/7 toegang tot deze beveiligingscamera die nu in de aanbieding is.

Voor deze camera uit de Kruidvat-folder heb je geen speciale hub nodig. Het is dus niet moeilijk om ‘m te verbinden met je smartphone. Echt duur is die ook niet, want je betaalt nu 19,99 euro voor de gadget.

3 tech-aanbiedingen uit de Kruidvat-folder die je niet wil missen
Zet ‘m naast teddy. (Afbeelding: Kruidvat)

#2 Colgate Led Whitening Kit bij Kruidvat

Colgate ken je vooral als tandpastamerk, maar het bedrijf maakt nog veel meer op het gebied van mondverzorging. In de Kruidvat-folder staat nu wel een heel bijzondere gadget.

Kruidvat heeft de Colgate Max White Ultimate Led Whitening Kit in de aanbieding. Dit product draait volgens het bedrijf tot twintig jaar verkleuring van je tanden terug. Zo heb je een stralend witte glimlach. Voor deze gadget betaal je nu 69,99 euro in plaats van 79,99 euro.

3 tech-aanbiedingen uit de Kruidvat-folder die je niet wil missen
Voor een stralend witte tanden. (Afbeelding: Kruidvat)

#3 Philips scheerapparaten in de aanbieding

In de Kruidvat-folder van deze week is ook aandacht voor scheerapparaten van Philips. De drogisterij heeft verschillende varianten in de aanbieding, waardoor je jouw behaarde wangen weer helemaal glad krijgt.

Op verschillende modellen geeft Kruidvat een korting van 35 procent. Zo kost de Wet & Dry S3133 nog maar 45,49 euro in plaats van 69,99 euro. Ook van de 1000 serie gaat 35 procent van de prijs. Hierdoor betaal je voor dat model nog maar 44 euro.

5 gadgets die deze week extra goedkoop zijn bij Lidl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!