Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 4 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze 3 goedkope gadgets vind je nu in de Kruidvat-folder

Kruidvat is dé ideale winkel voor shampoo en deodorant. De drogist verkoopt ook regelmatig spotgoedkope gadgets. Wij zetten de drie beste uit de folder voor jou op een rij.

Het is maandag, en dat betekent dat veel folders, zoals die van Lidl op de deurmat vallen. Kruidvat is daarop zeker geen uitzondering. Wij speuren bij de drogisterij regelmatig naar gadgets en delen de beste aanbiedingen graag met je. Dat bespaart jou tijd.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

3 aanbiedingen uit de Kruidvat-folder die je niet wilt missen

Ook deze week is het weer raak bij Kruidvat. Dit zijn wat ons betreft de drie beste aanbiedingen van deze week.

#1 Wekkerradio + draadloze lader

Veel mensen laden tijdens hun slaap hun telefoon op. Sommigen doen dit nog met hun kabel, maar het kan eenvoudiger, zoals we deze week in de Kruidvat-folder zien.

Wat als je wekker nu meteen je oplader is? Hiermee sla je twee vliegen in één klap. In deze wekker zit namelijk een draadloze oplader. Je hebt ‘m nu voor €12,99 bij Kruidvat. Zo sta je heerlijk op en heeft je telefoon een volle accu.

Kruidvat radio oplader
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Colgate Max White Ultimate Led Whitening

We willen allemaal witte tanden voor een stralende glimlach. Er zijn verschillende opties naast goed poetsen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je tanden te bleken, maar dit is vrij prijzig en je hebt ook nog eens een chemisch middeltje in je mond. Kruidvat heeft nu in zijn folder een alternatief staan.

Colgate heeft een apparaat ontwikkeld om je tanden witter te maken door middel van LED-licht. Dit apparaat is nu €10 goedkoper, waardoor je bij Kruidvat nog €69,99 betaalt.

Colgate kruidvat
#3 Scheerapparaten bij Kruidvat

Deze week geeft Kruidvat 25 procent korting op verschillende scheerapparaten. En met scheerapparaten bedoelen we overigens allerlei soorten. Je vindt er echt heel veel in de folder en op de website.

Of het nu een epilator, neushaartrimmer, baardtrimmer of een gewoon scheerapparaat is, je scoort ze met 25 procent korting. Alle mogelijke modellen vind je hier.

Kruidvat scheerapparaat
(Afbeelding: Kruidvat)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!