Lidl, Aldi & Kruidvat superaanbieding: Bluetooth elektrische tandenborstel

Action, Lidl en Aldi verkopen wekelijks vreemde, maar vooral ook handige, multifunctionele en betaalbare gadgets. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we wat extra willen aandacht geven. Kruidvat doet het deze week goed met deze Philips Sonicare ExpertClean elektrische tandenborstel.

Investeer in een goed gebit

Toen je nog een enorm druk leven leidde met ontelbaar veel sociale verplichtingen en een drukke werkweek was het soms zelfs moeilijk om 2 minuten rustig je tanden te poetsen. Tijden zijn veranderd. Net als je tanden trouwens. Want als je die iedere dag halfslachtig poetst dan veranderen je tanden ook langzaam, en niet in de goede richting. Profiteer daarom van die extra tijd die je nu hebt om je tanden dagelijks écht goed te poetsen.

Twee minuten tandenpoetsen lijkt niet veel, maar toch rafelen we dit vaak af. Dat gaat ten koste van je gebit. En dat terwijl je nog je hele leven met dezelfde set tanden door moet. Wie een beetje geld over heeft kan overwegen in deze slimme elektrische tandenborstel te investeren. Daarmee verbeter je de gezondheid van je tandvlees en reinig je je gebit grondig.

Philips sonicare Kruidvat
Philips Sonicare ExpertClean (Afbeelding: Philips)

Kruidvat deal: Philips SoniCare ExpertClean elektrische tandenborstel met gratis app

Bij Kruidvat vind je deze week de SoniCare ExpertClean tandenborstel van Philips. Dit is een elektrische tandenborstel met veel extra functies. Ideaal voor als je de ‘normale’ tandenborstel je gaat vervelen. Deze tandenborstel heeft verschillende functies die de gezondheid van je tanden, tandvlees en complete gebit waarborgen.

Een toffe functie van de elektrische tandenborstel van Philips is dat je hem kunt koppelen aan een app op je smartphone. De Sonicare-app, die werkt met iOS en Android, geeft een uitgebreide poetsbegeleiding. Zo moet de investering in deze dure tandenborstel er voor zorgen dat de rekening van de tandarts niet hoog oploopt.

Philips Sonicare ExpertClean Kruidvat elektrische tandenborstel
Philips Sonicare ExpertClean (Afbeelding: Kruidvat)

Prijs: 129,99 euro

Deze week verkopen Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 18 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Lidl, Aldi & Kruidvat superaanbieding: Bluetooth elektrische tandenborstel
Sluiten