Kruidvat & Lidl: beste zomerse gadgets van week 29

#1 Lidl aanbiedingen week 29 2020

Elektrische koelbox

Een elektrische koelkast lijkt net een tikkeltje handiger te zijn dan een ‘gewone’ koelbox. Je hoeft namelijk geen koelelementen te bevriezen alvorens je met deze box op pad gaat. Wat je wel moet hebben? Een auto. Hij laadt namelijk alleen op via de sigarettenaansteker van de auto. Misschien toch niet zo handig als het lijkt dus.

Elektrische koelbox Lidl
Elektrische koelbox 22L (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Campingaz 2-pits gasstel

Neem tijdens je kampeertrip een gasstel mee zodat je niet steeds naar de cafetaria van de camping hoeft te lopen voor een zak patat of een groentekroket. Dit compacte gasfornuis met twee branders is perfect voor op de camping. Vergeet alleen niet zelf een gasfles mee te nemen. Anders kun je alsnog achteraan in de rij aansluiten bij de camping cafetaria.

Camping Base Camp 2-pits gasstel
Camping Base Camp 2-pits gasstel (Afbeelding: Lidl)

29,99 euro

Koelrugzak

Een koelbox is handig en onhandig tegelijkertijd. Hij is handig omdat hij je eten en drinken koud houdt. Het is een onding vanwege het lompe ontwerp; je neemt hem niet zo makkelijk mee op de fiets of tijdens een wandeling. En voor bovenstaande koelbox heb je zelfs een auto nodig. Deze koelrugzak is een goed alternatief op de ‘ouderwetse’ koelbox. Hij is perfect voor de actieveling onder ons die er liever op uit gaat met een hele coole backpack.

Lidl koelrugzak
Koelrugzak (Afbeelding: Lidl)

12,99 euro

Reageer op artikel:
Kruidvat & Lidl: beste zomerse gadgets van week 29
Sluiten