Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 11 mrt 2021

Kruidvat & Lidl’s gadgets onder 10 euro: van verlichting tot auto gadgets

#1 Lidl aanbiedingen week 10 2021

Solar mollenbestrijden

Molshopen in de tuin zijn geen pretje, behalve als je toch al van plan was het gazon om te spitten. Was dit niet het geval dan scoor je voor minder dan 10 euro een handig apparaat bij Lidl: een solar-mollenbestrijder. Deze is volgens Lidl ”Natuurvriendelijk” omdat hij werkt zonder vallen of vergif. Of dit hetzelfde betekent als ‘diervriendelijk’ moet je Lidl vragen.

solar bollenbestrijder Lidl
Solar mollenbestrijder (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Universele auto-adapter

Een smartphone opladen kost een beetje elektriciteit. De kosten hiervan zijn te verwaarlozen. De kosten voor een oplader voor in de auto zijn ook te verwaarlozen als het aan Lidl ligt. Die verkoopt namelijk in week 10 twee universele auto-adapters met Smart Charge-functie en drie USB-aansluitingen.

universele auto-adapter Lidl
Universele auto-adapter (Afbeelding: Lidl)

6,99 euro

Tafellamp met touch-dimmer

Lidl’s laatste gadget onder de tien euro is niet een enorm spannende gadget maar is wel praktisch. Deze tafellamp heeft namelijk een contactgevoelige lampenvoet waardoor je hem met een kleine aanraking aan- en uitschakelt. Die scheelt je het zoeken naar de schakelaar wanneer het donker is. De lamp is verkrijgbaar in twee varianten en heeft drie instelbare lichtsterkten (die ook via de touch-functie zijn in te stellen).

Tafellamp touch-dimmer Lidl
Tafellamp met touch-dimmer (Afbeelding: Lidl)

9,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kruidvat & Lidl’s gadgets onder 10 euro: van verlichting tot auto gadgets
Sluiten