Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 mrt 2021

Lidl & Kruidvat’s goedkope (Bluetooth) hoofdtelefoons en oordopjes

#1 Kruidvat aanbiedingen week 11 2021

Draadloze koptelefoon met noise cancelling

De meest ‘fancy‘ (als we hem zo kunnen noemen) hoofdtelefoon van Kruidvat is deze zwarte koptelefoon. Waarom ‘fancy‘? Door de noise cancelling functie. Voor dit geld mag je geen geluiddichte noise cancelling verwachten (al is de naam dan wel misleidend), maar een Bluetooth koptelefoon die het omgevingsgeluid zo veel mogelijk dempt. Met een beetje geluk (en niet al te veel omgevingsgeluid) werkt hij prima.

noise cancelling koptelefoon
Noise cancelling koptelefoon (Afbeelding: Kruidvat)

24,99 euro

Draadloze oordopjes met oplaadcase

Als tweede kwamen we deze kleine oordopjes met oplaadcase tegen. Ze hebben net het standaard AirPods-achtige ontwerp en eigenlijk bevalt ons dat wel. Wat ons ook wel bevalt is dat het tweede paar oordopjes, of iedere andere smartphone accessoire, voor de halve prijs over de toonbank gaat. Heb je twee sets met Bluetooth oordopjes en oplaadcase nodig? Nee, maar misschien zie jij wel heil in een reserve paar oordopjes in de kast.

Bluetooth oordopjes Kruidvat
Bluetooth oordopjes met oplaadcase (Afbeelding: Kruidvat)

14,99 euro

‘Gewoon’ oordopjes voor iPhone en iPad

Deze witte oordopjes van Kruidvat zijn gewoon een paar goeie ouwe oordopjes. Alleen zijn ze natuurlijk niet oud maar nieuw, en hebben ze een 8-pin ingang. Dat maakt ze geschikt voor je iPhone en iPad of ander apparaat die ook vaarwel heeft gezegd tegen de headphone jack.

oordopjes Kruidvat
‘Gewone’ oordopjes met snoer (Afbeelding: Kruidvat)

16,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat’s goedkope (Bluetooth) hoofdtelefoons en oordopjes
Sluiten