Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 18 mrt 2021

Lidl & Kruidvat’s goedkope (Bluetooth) hoofdtelefoons en oordopjes

#2 Lidl aanbiedingen week 11 2021

Lidl deal: Bluetooth koptelefoon

Ook Lidl verkoopt deze week een aantal goedkope koptelefoons en oordopjes. De Duitse supermarktketen heeft voor iedereen wat wils in de schappen liggen. Zo is dit een Bluetooth koptelefoon voor maar twintig euro. Op de website is niets te lezen over het frequentiebereik en de gevoeligheid van de koptelefoon, maar verwacht niet het onmogelijke voor deze prijs. Wat je wel mag verwachten is een Bluetooth hoofdtelefoon met geïntegreerde batterij die goed is voor maximaal 15 uur luisterplezier, een extra AUX-uitgang wanneer je toch kabels wilt gebruiken en een geïntegreerde microfoon zodat je er handsfree mee kunt bellen.

Bluetooth koptelefoon Lidl
Bluetooth koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Lidl deal: Noise cancelling Bluetooth koptelefoon

Net als Kruidvat verkoopt ook Lidl in week 11 een noise cancelling Bluetooth hoofdtelefoon. Deze over-ear hoofdtelefoon heeft een handige snel laad-functie waardoor hij in vijftien minuten weer genoeg is opgeladen voor 3,5 uur luisterplezier. De accu volledig opladen kost twee uur, dat is ongeveer een uur sneller dan Kruidvat’s exemplaar. Wat betreft de geluidskwaliteit en de kwaliteit van de ruisonderdrukking kunnen we ook over deze hoofdtelefoon weinig zeggen. Vind je het een lastige keuze? Misschien trekt het prijsverschil of de kleur je dan over de streep voor de een of de ander.

noise cancelling koptelefoon Lidl
Noise cancelling koptelefoon (Afbeelding: Lidl)

59,99 euro

Lidl deal: True Wireless Bluetooth in-ear oordopjes

De laatste oordopjes in dit rijtje hebben verdacht veel weg van Apple’s AirPods. Tenminste, als we naar het ontwerp kijken. Wat betreft de specificaties en zeker wat betreft de prijs zijn het namelijk compleet andere oordopjes. Een fijne extra van deze goedkope oordopjes is de bijgeleverde oplaadcase en de optie om de Bluetooth oordopjes via een QI-oplaadmat op te laden.

true wireless Bluetooth oordopjes Lidl
True Wireless Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Lidl)

19,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Lidl & Kruidvat’s goedkope (Bluetooth) hoofdtelefoons en oordopjes
Sluiten