Must-have budget keukenapparatuur van de Lidl en Kruidvat in week 46

#1 Lidl aanbiedingen week 46 2019

Lidl Silvercrest waterkoker

Een waterkoker is een must-have apparaat voor in de keuken. Gebruik hem om theewater mee te zetten, je pastawater mee voor te verwarmen of om een ei in te koken. Dit laatste is vooral bedoeld voor de luie student. Deze waterkoker heeft een tof retro-design en een RVS behuizing.

Lidl waterkoker
Waterkoker met retro-look (Bron: Lidl)

24,99 Euro

Lidl Broodbakautomaat

Welke geur is beter dan die van vers brood? Inderdaad, er bestaat geen geur die beter is dan vers brood. Met deze broodbakmachine kun jij dubbel winnen. Hij bakt namelijk in een paar uur heerlijk vers brood voor je, en verspreidt een goddelijke geur door je huis. De machine heeft 16 verschillende programma’s, drie bruiningsgraden en een warmhoudfunctie van een uur.

Broodbakautomaat Lidl Kruidvat
Broodbakautomaat (Bron: Lidl)

59,99 Euro

Digitale lepelweegschaal

Pietje precies zal blij zijn met deze gadget van de Lidl: een digitale lepelweegschaal. Die helpt je om exact te meten hoeveel gram noten, zout, kurkuma, of wat dan ook, je in je taart gooit. De lepel is ideaal voor het wegen van kleine hoeveelheden tot 300 gram. De perfecte gadget voor de perfectionist in de keuken.

Digitale lepelweegschaal Lidl Kruidvat
Digitale lepelweegschaal (Bron: Lidl)

5,99 Euro

Lidl Silvercrest spiraalsnijder

De Spirelli sneakte een aantal jaren geleden onze keuken in. Dit keukenapparaat is voor wie van gezond eten houdt niet meer weg te denken. Gooi een courgette in de spiraalsnijder en maak er ‘pasta’ van. Oké, we zijn het met je eens dat courgette in de vorm van pasta geen pasta is. Maar een beetje creativiteit in de keuken mogen we niet afbranden, toch? Het apparaat wordt geleverd met drie verschillende snij-inzetstukken.

Spirelli
Silvercrest spiraalsnijder (Bron: Lidl)

29,99 Euro

Reageer op artikel:
Must-have budget keukenapparatuur van de Lidl en Kruidvat in week 46
Sluiten