Milton Broen
Milton Broen Cars 18 dec 2015

Kuberg Freerider is dé elektrische bike voor moderne waaghalzen

Wij gaan het liefst voor een gave custom, maar fabrikanten van elektrische motoren weten ons steeds vaker te verrassen. Elektrische motoren komen dan ook in de meest toffe gedaantes op de markt. De Kuberg Freerider Electric Bike heeft echter een agressiever uiterlijk dan de meeste elektrische motoren die we kennen. Naast dat-ie een tof uiterlijk heeft is-ie ook nog eens krachtig.

Elektrische motor voor waaghalzen

Het lijkt erop dat de Freerider niks meer is dan een leuke motor voor de (moderne) waaghalzen onder ons. Het ontwerp is adembenemend en strak. Met het futuristische zadel en het minimalistische frame is de Kuberg Freerider een échte eyecatcher. De batterij van dit elektrische monster gaat ongeveer een uur mee als-ie op volle snelheid rijdt. De batterij doet er ongeveer tweeënhalf uur over om volledig op te laden en als-ie vol is kan-ie zelfs snelheden van 55 kilometer per uur halen. Kuberg staat erom bekend dat ze hun producten van krachtige en modulaire elektronica voorzien zodat de motor gemakkelijk met allerlei universele accessoires kan worden geüpgraded.

De Kuberg Freerider zelf berijden?

De Kuberg Freerider is de perfecte motor voor de moderne waaghals. Durf jij hiermee de weg te trotseren? Voor een prijs van 3500 euro kun je ‘m hier bestellen en ‘m zelf ervaren.

Reageer op artikel:
Kuberg Freerider is dé elektrische bike voor moderne waaghalzen
Sluiten