Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 6 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Kun jij met je computer creatieve ‘dingen’ maken? Met Artdst verdien je er geld mee

Ben jij creatief met je een computer of misschien zelfs met een tablet? Misschien heb je er nooit over nagedacht om je werk te verkopen, maar als je dat wel wilt kun je het gemakkelijk doen. De website Artdst komt binnenkort online en biedt een aantal handige mogelijkheden voor creatieven zonder showroom. Deze website is niet alleen voor digitale tekeningen bedoeld, maar ook voor software, video en muziek. En als jij nog een andere toepassing kunt bedenken is dat waarschijnlijk ook mogelijk. Op Artdst maak je een pagina aan waarvoor je een thema kunt selecteren. Ben je te creatief voor een thema? Dan kun je ook zelf een pagina customizen totdat je het gewenste resultaat hebt.

Je kunt je creatieve werk dus op deze website showen, maar je kunt er ook geld mee verdienen. Dit kan zelfs op vier verschillende manieren. Manier één is om anderen op abonnementsbasis jouw werk te laten showen. Je kunt er ook voor kiezen om advertenties op jouw pagina te zetten of om je werk te verkopen via een webwinkel. De vierde manier om geld te verdienen is door commissies van bedrijven of fans te ontvangen. Al deze manieren om geld te verdienen met je werk zijn optioneel. Artdst zal je ook niet confronteren met ongewenste advertenties.

 
Het is ook mogelijk om jouw pagina onder je eigen domeinnaam te zetten. Zo kom je meteen professioneel over. Wil je weten wanneer Artdst online gaat? Laat je e-mailadres hier achter en je bent de eerste die het hoort. Je kunt ook alvast je gebruikersnaam en domeinnaam registreren. Het is nog niet bekend of je voor je pagina moet betalen. Dit zal waarschijnlijk wel het geval zijn als je geld met jouw werk verdient.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Kun jij met je computer creatieve ‘dingen’ maken? Met Artdst verdien je er geld mee
Sluiten