Daniel Koster
Daniel Koster 21 feb 2016
Leestijd: 2 minuten

Kunstenaar maakt creatieve kunst met enkel een fiets en een GPS-app

Een tof verhaal achter een kunstwerk laat je het des te meer waarderen. Dat is zeker het geval met de kunst van Stephen Lund. Hij trekt er met zijn fiets en bewapend met een GPS-applicatie op uit om routes af te leggen. Hiermee brengt hij prachtige kunstwerken teweeg. Hoe? Dat check je hieronder. Daarnaast vind je nog vier andere toffe video’s en fotoreeksen. Deze zijn met behulp van onze virale vrienden van Froot tot stand gekomen. Zo bieden we je dé content van het wereldwijde web van de afgelopen week die je niet mag missen. Zo ben je via WANT op de hoogte van de tofste innovaties en via Froot van de leukste internet-content. Have fun!

Creatieve kunstenaar maakt tekeningen enkel met zijn fiets en een GPS-app

Kunst wordt mooier als je het creatieve achterliggende verhaal kent. Zo maakt kunstenaar Stephen Lund prachtige objecten via Google Maps. Dit door dagelijks zo’n zeventig kilometer met zijn fiets en GPS-app af te leggen. Origineel, zeker! Check via Froot nog meer van zijn kunstwerken!

Flauwe woordgrapjes waar je toch dubbel van ligt

Flauwe woordgrappen zijn stiekem toch hilarisch. Wij hebben onze favorieten voor je geselecteerd. Via Froot vind je er nog meer!

Als voorbijgangers worden gevraagd waar ze spijt van hebben valt één ding op

Briljante illustraties laten zien dat IKEA je problemen in de liefde kan oplossen

De IKEA is awesome. De bouwketen biedt voor allerlei huishoudelijke problemen een oplossing. En dan bedoelen we niet enkel bijvoorbeeld voor het interieur. Ook je relatie kan via de IKEA een oppepper gebruiken. Dat laten de onderstaande afbeeldingen zien!

Wauw: kwarteleitjes van de supermarkt in een broedmachine stoppen geeft een onverwacht resultaat

Er wordt bij de (plaatselijke) supermarkt altijd gezegd dat er onbevruchte eitjes worden verkocht. Anders kan het zo zijn dat je met een eitje waar een kuiken in zit eindigt. Nu besloot Fionna Bottema de proef op de som te nemen en te kijken wat er als ze kwarteleitjes van de supermarkt in de broedmachine zou gebeuren!

Het resultaat: van de 24 kwarteleieren kwamen er binnen de kortste keren drie uit. Dat is niet de bedoeling natuurlijk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Kunstenaar maakt creatieve kunst met enkel een fiets en een GPS-app
Sluiten