Jelle van Es
Jelle van Es Games 30 apr 2020
Leestijd: 2 minuten

Gebruik nu echte kunstwerken in Animal Crossing: New Horizons

Het is ruim een maand na de release van Animal Crossing: New Horizons en inmiddels kunnen we spreken van een grote hit. Veel gamers hebben de titel in huisgehaald en hebben er lol mee, waarbij ze hun eilanden creatief versieren.

Binnenkort krijg je de mogelijkheid om in de game diverse kunstwerken in huis te halen en daarmee je in-game museum te versieren. Maar wanneer je geen zin hebt om daar op te wachten, is er nu al de optie om echte kunstwerken in Animal Crossing: New Horizons te verwerken.

Echte kunst in Animal Crossing: New Horizons

De Los Angeles County Museum of Art heeft namelijk besloten om een deel van hun collectie digitaal te maken en beschikbaar te stellen in Animal Crossing: New Horizons. Op die manier kun je dus een echt stukje kunst in de game te plaatsen. Zoals dit onderstaande schilderij.

Animal Crossing: New Horizons
Bird on Weeping Cherry, door Ohara Shōson, circa 1900 (Afbeelding: Los Angeles County Museum of Art)

Er zijn in totaal vijf kunststukken die het museum als AR-code vrij heeft gegeven. Deze zijn hier te bekijken. Om ze in Animal Crossing: New Horizons te krijgen, moet je wel een paar stappen zetten. Ten eerste moet je de Nintendo Switch Online app op je smartphone hebben staan. Vervolgens open je de game op de Nintendo Switch en druk je op het openingsscherm op de min-knop. Daar ga je naar NookLinks instellingen. Dat zet je aan en op die manier is het mogelijk om de game te koppenen aan de Switch Online app. Vervolgens scan je de verschillende kunstwerken en heb je ze in de game beschikbaar. Het is allemaal wel een beetje een pixelbrei, maar wanneer je het aan de muren van je huis hangt, zie je het op afstand en maakt het niet heel erg uit dat het niet zo strak oogt. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Gebruik nu echte kunstwerken in Animal Crossing: New Horizons
Sluiten